Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kjære dere flotte herlige venner på VG debatt. Dere som så ofte er innom juletråden og legger inn kommentarer. Jeg vil ønske dere alle en fantastisk god jul! Tusen takk for den lange ferden fra forrige jul. Så og si hver eneste dag har tråden vært aktiv. Vi har telt ned til 300 dager, til 200 dager osv. Vi har markert at det er under 100 til desember, vi har telt ned til julemarsipanen skal komme, og vi har generelt holdt tråden i gang med all slags julerelatert stoff. Til og med under tropesommeren vi hadde i år ble det pratet jul i nedtellingstråden. Rett og slett herlig. :)

Det har vært en sann fornøyelse å telle ned sammen med dere, og jeg har fryktelig lyst til å bevare denne gode gamle tradisjonen her inne. Håper dere blir med på ferden. :)

I dag er det 365 dager igjen til julen 2019! Det virker himla fjernt nå, men vi vet jo at tiden flyr. Snart lysner dagene og våren er her. Den flyr avgårde mot en herlig sommerferie, og når den er over begynner alle juleforberedelsene rundt omkring i det ganske land. Spesielt blant oss her inne skulle jeg tro. ;)

Ha en flott julefeiring i kveld.

Ho ho ho fra deres julevenn; Vigi.

4
662 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

TH76

Nå er julegardiner hengt opp. Tujaen på verandaen har fått lys og ved siden av den lyser en nisse og en isbjørn opp i dette mørke og regntunge været som har vart en evighet her i Porsgrunn.

Mer lys på veranda og ved inngangsparti kommer i løpet av neste uke. Det gjør også innendørs julepynting. Bruker neste uke til å vaske og pynte opp til jul sånn litt om gangen. Men det må være ferdig til 1. desember :) Juletreet inne kommer nok ikke opp før rundt 18-20. desember.

I morgen er det julebord med gode venner og det ser jeg frem til :)

Ha en god helg alle julevenner :)

4

TH76

Heisann :) Lenge siden jeg har vært her inne nå. Etter en sommer med en operasjon og lang rekerasjonstid så er i alle fall formen bedre. Så nå sitter jeg på Ullared og har handlet mye julepynt, julegaver og masse tulle ting.

4

lisa-f

112 dager igjen til jul :-)

Fikk en hyggelig overraskelse av et av mine mange tantebarn, hun hadde vært i Kroatia i sommer og vært innom en julebutikk. Der kjøpte hun en juleengel til juleengel-samlingen til tanta si :-) Den jenta der altså, hun er en engel selv hun.

Jeg gleder meg masse til jul, og tenker å gå i gang så smått med julevask snart. Et rom i gangen. Kjelleren har jeg forresten ryddet og vasket i sommer, så den er ferdig.

Vi går årets flotteste tid i møte, og det kribler i magen av forventning og glede :-)

4

EL-FERNANDO

121 Ditj

På dagen mitt 10 år.s jubileum , skal feires med en skalk med smør og sukker på.

4

TH76

Hei og god kveld :)

Jeg datt dessverre ut av tråden før jul i fjor grunnet litt dårlig helse. Heldigvis ikke noe svært alvorlig, men litt ettervirkninger av hjernehinneblødningen jeg fikk i desesmber 2012, bare 36 år gammel. Men nå er jeg oppe å går igjen sånn passe bra.

I dag fikk jeg endelig bært ned all julepynten til kjelleren som midlertidig ble satt på soverommet etter jul. Så jeg har hatt fullt selskap av nisser rundt omkring på soverommet siden midten av januar. Litt koselig når en bor alene :)) Faktisk så lastet jeg inn i bilen jeg låner fortiden å kjørte de 25 meterne rundt huset, men sånn er det når en ikke orker så mye omgangen he, he :))

Godt å at det fortsatt telles ned mot jul i år også. Spesiell takk til Vigi. Du står virkelig på. Og selvfølgelig til alle dere andre også. Vi har jo holdt på med dette en del år nå og det synes jeg er fantastisk.

Håper å kunne bidra litt oftere i år, men uansett er det hyggelig og ikke minst oppløftende å titte innom å lese litt selv om jeg ikke alltid orker å skrive.

Skal prøve å holde meg til litt kortere innlegg fremover, men i dag fant jeg bare gleden av å lese å skrive litt til dere her inne.

He en fortsatt god helg og ikke minst et godt ski VM :))

4

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Backstage

Backstage

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...