Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I denne gode tråden holder vi julestemningen ved like hele året. Her kan vi telle ned til en koronafri jul og til alle gode høydepunkt som året har å by på. Vi kan markere 300 dager, 200 dager, 100 dager. Antall dager til julebrusen kommer, de første juletegn i butikker.

Ja, kort sagt; her inne finner du julen hver eneste dag hele året. Selv i påsken, i 25 grader i juni, i sommerferien... ja, her skal vi kose oss med masse julesnadder i månedene som kommer.

Det er bare 365 dager igjen til julaften 2021!

Juleklem fra Vigi

4
313 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

PapaSmurf

Litt off topic, men jeg snakket med noen kolleger i går som lo da jeg sa jeg var vant til at huset ble pyntet til påske. De kjente ikke til det i det hele tatt.

Nå snakker jeg ikke om samme massive omkalfatring av hjemmet som folk gjør i julen, men jeg er vant til at det settes frem diverse kyllinger og at man tar inn bjørkeris som man henger malte egg på.

Er ikke dette vanlig i de tusen hjem? Her må jeg skyte inn at jeg ikke er vant til å dra på hyttetur. Her jeg bor har vi nærhet til både skispor og sjø så hytte ser jeg ikke vitsen med. Mer stress enn kos. Påske for meg er god mat, spillkvelder, påskekrim på TV (savner Adam Dalgliesh), påskenøtter og snop.

3

rødhvit

Her pyntes det til påske helt klart!!

Viktig og for meg er det litt som en lett-versjon av julen.

Litt kyllinger, gule lys, påskeegg, masse påskegodis.

For ikke å glemme krim og julenøtter på TV.

Påsken er kos, selv om den ikke kan konkurrere med julen. :-)

1

rødhvit

Påskenøtter på tv seff :-)

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Religion og livssyn

Religion og livssyn

Bilde

Backstage

Backstage

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Reisetips

Reisetips

Laster...