Jus esc

Innlegg

Jus

Gurdox

Trafikkdirrigenters myndighet.

Hei var ute og kjørte i går kveld. Jeg kommer til ett kryss hvor jeg ser at veien er sperret og at de driver med trafikkdirrigering. Jeg snur før jeg kommer til dirrigeringspunktet. Men jeg gjør dette begynner en trafikkdriirigent å jogge i fra en annen vei imot meg med et rødt lys i hendene. Jeg har allerede snudd når han begynner å jogge.

Jeg skjønner "rødt lys" men mener at jeg ikke er i den veien hvor han holder lyset og at "rødt lys" i hendene på en trafikkdirr. er det samme som rødt lys i montert opp i et lyskryss f.eks.

. Jeg krysser ikke veien hvor han står og sperrer og jeg kjører ikke inn i denne veien. Jeg snakker heller ikke med dirrigent slik at jeg ikke har fått noen ordre fra denne. Dette skjer i en bygd hvor de driver kolonnekjøring igjennom under tunellarbeid mens det er ikke stengt for kjøring her. Jeg kunne kjørt ut av stedet fritt dersom jeg ikke hadde vært "dum" nok til å kjøre opp i "feil" ende. De ville antagelig ha meg til å kjøre inn i køen som står og venter på ledebil.

Jeg blor stoppet av trafikkdrirrigent på den andre siden og får høre "Hvet du ikke hva rødt lys betyr?" "Vi driver med kolonnekjøring her" Jo sier jeg det betyr stopp og ikke kjør forbi. Hun mener at jeg burde stoppet når jeg ser ett rødt lys i en annen vei. Hun fotograferer skilt og nå lurer jeg på om de har lov til å sende bot. Håper at jeg har beskrevet situasjonen godt nok.

1
0 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
2 svar
Laster...