Jus esc

Innlegg

Jus

Gurdox

Trenger innspill forbrukerrett.

Hei jeg har hatt en sak gående ang noen vinduer kjøpt fra forhandler. Kort fortalt jeg vant i forbrukerklageutvalget. Nå som jeg vil kreve inn "vunnet" beløp så vil selger ha tilbake et vindu som jeg har kastet.

Vinduet var 12 år gammelt ved kjøp. ( uopplyst fant dette senere). Det har også vært montert og tatt ned. Det var ikke mulig å reparere låsen til dette.

Kan selger nå kreve tilbake det fulle beløp som det opprinnelig var kjøpt for eller kan en taksere verdi på dette gamle vindu for å erstatte "tapet" til selger.

Jeg synes at det er ganske rart at jeg må ha et ødelagt vindu stående i hagen i to år mens en slik sak pågår.. Det er ført etter tap at selger krever dette tilbake.

I vedtaket står det skrevet "Klageren ( meg) oppfyller sin plikt ved å stille vinduet til disposisjon for selgeren på sin egen bopel. Han plikter ikke å sørge for transport. Klageren plikter å stille vinduet til disposisjon til innklagede."

Jeg har tidligere i prosessen fått levert et erstatnings-vindu dette har jeg tidligere spurt klager om han vil ha tilbake. Han svarte dengang at vinduet var verdiløst for ham.. Dette siste vinduet er visst verdt mer!

Noen som har innspill til meg her? Kan selger trekke fra det opprinnelige salgsbeløpet her? Dette beløpet skulle være for et vindu av god kvalitet..

Jeg mener at jeg kan kreve idømt beløp uansett her og at så selger kan kreve meg for sine tap etterpå.

1
0 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
2 svar
Laster...