Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

102 følgere

Bilde

powa

Reiseråd endres

Bilde

Endrer reiseråd til flere ferieland

Flere land skifter farge fra og med mandag. For mange populære reisemål er det dårlig nytt.


Bilde www.aftenposten.no
11
3 kommentarer
Bilde

Script

Vaksine

Mange vaksinemotstandere i USA skylder på vaksinen, at det er for hurtig produsert til å være troverdig osv. Jeg mistenker at mange - også menn - egentlig simpelthen er redde for å ta vaksine i voksen alder. De er usikker på om vaksinen er farlig fordi den er noe fremmed. De bør beroliges.

12
2 kommentarer
Bilde

torgeb

Hvor har det blitt av hovedtråden for Covid??

?

3
4 kommentarer
Bilde

lavskrika

Bivirkninger og død av koronavaksinene

Det er overraskende lite oppmerksomhet og diskusjon om bivirkninger og dødsfall i forbindelse med vaksineutrullingen i verden. Grunnen til det er nok at hovedstrømsmediene bare omtaler enkelte saker og er tause om det totale omfanget som er virkelig sjokkerende og sårt trenger belysning. Men for å se det så må man ty til alternative medier som jo e...

3
17 kommentarer
Bilde

Langveg

Fødselsraten går ned

Alt har vorti ofra for skuld smiittefåren:

Antallet fødsler har sunket betydelig både i USA og Europa under koronapandemien, ifølge FN.

– Endringer i fertilitet på kort sikt er aldri åpenbart, all den tid graviditeten varer i ni måneder, men det blir stadig klarere at fødselsratene faller under pandemien, konkluderer en studie utført av FNs befolkn...

1
31 kommentarer

Hvordan vil verden se ut i 2022?

Vil den vestlige verden, inkludert andre industrielle nasjoner som Australia, Japan, Sør-Korea, De forente arabiske emirater og Kina bli smittefri, mens den tredje verden vil slite med store smittespredning med nye varianter?

1
6 kommentarer
Bilde

Jobs

Nå kan det komme en farlig korona mutering.

Husker på starten av pandamien at forskere fryktet at vaksine kunne trigge en farlig mutering om den delevis ga beskyttelse.Nå har dette skjedd, og vaksinerte kan bli smittet og smitte andre. Da gir det grobunn for en farlig mutering som kan ende i en pandami som er mye verre. Verden må tenke nytt når det gjelder og stoppe pandamier.

https://www.ab...

1
2 kommentarer

Vi trenger en nasjonal dugnad

Hundretusener, kanskje millioner, plakater med opplysning om påbud om bruk av munnbind henger fortsatt oppe, uker etter at påbudet er fjernet. Disse må fjernes da det ikke er noe påbud lengere! Selv om mange ser ut til å tro det motsatte! Skal vi ta et krafttak kommende uke? :)

2
2 kommentarer

De rike landene er årsaken til variantene.

Vi kunne ha stoppet flere mutanter hvis fordelingen til COVAX programmet hadde blitt gjennomført som det var blitt lovet. 700 millioner doser skulle til Covax, men det ble bare 50 mill.

1
16 kommentarer

Reise til England?

Jeg har planer om å dra til England og Wales i september. Hvordan er det med karantene og covid test der? Jeg er full vaksinert

1
1 kommentarer
Bilde

casino

tror ikke de sprikende statistikkene

VG har flat trend på 132 stk siste døgn, Aftenbladet Rogaland 11 % av befolkningen har økende trend på over 41 stk smittet. Hvor er logikken, betyr det at rogaland med 11 % har nærmer halvdelen av de smittede om en tar med mørketallene ?

Mange plasser i Stavanger Suldal og Sandnes har de høyeste beredskap nå.

1
7 kommentarer

Vil ikke ansette Korona-vaksinerte

https://www.ba.no/vil-ikke-ansette-koronavaksinerte/s/5-8-1641011

"Den Grønne Sykkel er en sykkelbutikk som holder til i Fyllingsdalen. Enkeltpersonforetaket er eid av Tonny Kolås. Han skriver følgende i sin søken etter ny sykkelmekaniker:

«Korona vaksinerte vil ikke bli vurdert uavhengig av øvrige kvalifikasjoner. Dette blir for undertegnede og in...

2
33 kommentarer
Bilde

isvotten

Utviklingen i trend og tall for Europa

Utvikling i koronasituasjonen – Antall smittede og kritiske tilfeller og døde sett opp mot dagen før, samt etterhvert i lengre perspektiv.

Jeg har plukket ut følgende syv land å følge med på: Storbritannia, Israel, Portugal, Tyskland, Danmark, Russland og Italia

_

Mange av "menigheten" her på forumet later til å mene at det ikke spiller noen rolle ...

1
4 kommentarer

Vi må la naturen gå sin gang

Etter at 75-90% av Norges befolkningen er vaksinert. Uansett om det kommer flere nye mutasjoner, så lenge vaksinene har minst et effektivitet på 70%, så skal det gå bra. Selv om effektiviteten hadde blitt redusert ned til 55% i verste fall. Så lenge vaksinen forhindrer død og alvorlige sykdommer.

1
1 kommentarer

Reise til Sverige

Jeg skal reise til Sverige og er litt usikker hvilken regler det gjelder pr idag. Er det noen som vet hvor mange dager må man sitte i karantene etter hjemkomst for de som ikke er vaksinert ?

1
1 kommentarer

Burde vi være litt mer forsiktig med gjenåpningen?

Delta viruset eller den indiske varianten er her i Norge og fort spre over hele landet. Kan vi havne i samme situasjon som i England med å åpne opp for mye?

1
8 kommentarer

Kan vi ikke bare bruke Jansen?

Selv Moderna kan trolig kompensere det meste av Pfizer, så kan jo det uventet skje at vi ikke får nok eller ingen.

2
5 kommentarer

Hvorfor døde SARS ut ganske kjapt, men ikke Covid?

Er ikke de to viruset nesten identiske?

1
6 kommentarer

Kan Delta varianten slås ned?

Mangen som trodde den sør-afrikanske skulle dominere Norge og det har jo ikke skjedd. Kan vi også slå den ned indiske også sånn at den ikke får fotfeste her?

1
2 kommentarer
Bilde

Enzino

Covid19 - Hvordan det har vært å ha sykdommen

Jeg savner en tråd her, hvor det går an å diskutere hvordan det har vært å faktisk ha blitt smittet av viruset, og hvilke effekter det har hatt på oss som personer.

Primært tenker jeg at dette er en tråd for oss som faktisk har vært smittet og gjennomgått sykdommen, hvilke erfaringer vi har gjort oss. Men det er selvsagt fritt frem for andre å delt...

4
5 kommentarer
Neste side

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...