Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer

ingliaskelnd

Det er bare en løsning på å slippe nedstengning av alt av kulturliv i byene fremover og ut 2021. Det er å slutte å teste seg. Og selvfølgelig holde seg hjemme og melde fra til nærkontakter. (Selvfølgelig må man operere annerledes dersom man jobber med andre eller har barn i skole. Det har ikke jeg, så jeg velger å ta min egen avgjørelse der.) Som man gjorde i begynnelsen av pandemien. Alternativet er å ødelegge alt som byliv står for, og da kan man like gjerne flytte på landet.

Var akkurat på landet for å dra på en konsert jeg ville se,200 tilskuere, og fant ut i etterkant at jeg hadde brutt det lokale forsamlingsforbundet på 7 personer. Vi var 8 Oslo-folk på etterpåfest, og ingen visste at dette var grensen der. (Min mor fortalte meg det i etterkant). På et sted som ikke har hatt et eneste koronautbrudd. Forøvrig satt jeg alene i kupeen på toget frem og tilbake, tror det var minimal sjanse for importsmitte der siden jeg knapt hadde sett noen før jeg dro. Ja, ja, da har jeg også vært kriminell.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...