Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Sarella

Regjeringen varsler pressekonferanse om coronasituasjonen og julefeiring onsdag klokka 12.

1

ingliaskelnd

Driter i jul. Naivt å tenke at det er en evt. gulrot for folk som blir nektet å utøve sitt yrke eller å møte kjæresten sin.

2

Sarella

Driter i jul.

I en fersk undersøkelse svarer over 60 prosent av nordmenn at corona-julen blir annerledes. Spørsmålet som ble stilt, var om coronapandemien vil føre til endringer i julefeiringen i år, og i tilfelle hvilke.

Nær halvparten oppgir at de kommer til å feire julen med færre personer, mens over 40 prosent oppgir at man kommer til å være med i færre juleselskaper. Nesten 20 prosent av de spurte kommer til å avlyse reisen i julen.

1

mrk89

Ja det blir litt kunstig at en nå skal "redde jula". Tror nok de permitterte og konkurstruede driter langt i det. Samme med familier og par som bor på tvers av landegrenser og ikke har sett hverande på månedsvis.

Det ser jo forresten ut som at jula ikke blir noe særlig "reddet" uansett, siden reglene ser ut til å bli minimalt oppmyknet

1

startelver

Spennende, får vi lov til å gå rundt juletreet i år montro ?

Bare bruke mye antibac .

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...