Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer

Champis

Da synes jeg de skal være litt klarere på det. De skal rett og slett skræææmme mer. De må si det mer som det er. De luller det hele litt inn, stenger landet uten å legge alt på bordet. De må jo mobilisere til innsats og ikke bare snakke om klemming og gi håp. Det hadde vært bedre om de var dødsens ærlig på det de ser, framtiden osv.

Du føler at de skremmer for lite og snakker for mye om håp? Hver sin smak....

1

Morra-DI-2

Jeg er jo ikke noe barn. Jeg er voksent menneske som vil ha realitetene klart for meg og ikke eventyrhistorier. Og jeg ser jo helst ar resten av befolkningen også får det servert slik at dere ikke går ned i kjelleren grunnet at dere tror dette skal vare i 2 uker til.

Men for meg er det som mange oppfører seg som sutrete barn her " De sa at det skulle bli bra til sommeren" "Jeg er lei". "Er vi snart framme!!???...".

djises..

1

gugler

Jeg er voksent menneske som vil ha realitetene klart for meg og ikke eventyrhistorier.

Men korona eventyr historien bryr deg ikke. Hvor mange ganger har du testet deg. Du virker redd.

Sannheten er at under 1000 har dødd i løpet av år og det virker som du sammenligner med at Oslo har blitt utsatt av bombeangrep og missiler.

Du viser til Svenske tall og det fremstår at det er så ille der at det fint er eksplodert raketter med kjernestridshoder har regnet over dem.

1

Champis

Men jeg mener akkurat det samme som deg! Jeg vil også at de skal være ærlige.

Men vi har fullstendig forskjellig inntrykk av hvordan de kommuniserer! Du mener at de skremmer for lite, men snakker for mye om håp. Jeg synes de snakker lite om håp, mens det skremmes over en lav sko.

Og jeg synes heller ikke de kommuniserer ærlig. Jeg synes de alltid tar utgangspunkt i de verste scenarioene, i stedet for å kommunisere hva som er det mest realistiske. De har til og med kommunisert feil tall ved flere anledninger. De har blitt avslørt på at de ønsker å bruke en strategi hvor de spiller på følelser til folk for å forstå alvoret, i stedet for å være ærlige på hva de reelle risikoene er.

At du får dette til å bli at de skremmer for lite, men gir for stort håp, synes jeg bare er helt utrolig.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...