Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

3
133,6k kommentarer

kval

det var mye man ikke visste sommeren 2020, men allerede da syntes jeg det var litt tidlig å bruke en retorikk om forståelse for at folk var lei, tror man hadde tjent på å stålsette folket litt mer om at dette kommer til å bli langvarig.

Enig. Det virker som en søkt måte når man skal motivere voksne folk. Litt nedlatende liksom og ikke det mest effektive.

1

Bagley-Towns

Jepp, ikke minst med tanke på at man da kunne gitt et vink til mange ansatte innenfor reiseliv, hotell, restaurant, uteliv bransjene at det kunne være greit å tenke på andre yrkesmuligheter. Mange flinke folk i de bransjene som helt sikkert kunne brukt sin kreativitet og kompetanse på andre områder.

1

Enhanced

Det er ingen naturlov som sier at alle disse bransjene har vært nødt til å bli stengt ned. Det er kun valg som myndighetene har tatt. Men du har rett i at myndighetene kunne vært mer ærlig i sin kommunikasjon rundt dette. Vi bryr oss så lite om dere i disse bransjene at vi har tenkt å holde dere stengt i månedsvis uten at en gang vet om det er forholdsmessig og uten at vi gidder å utføre testing for finne ut om det er det.

Men de var vel fattige før pandemien også så da er det jo greit...

4

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...