Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer

BigWhale

Det er noe sykt over hele greia med denne diskusjonen om Jansen-vaksinen, når det virker som det plutselig er blitt "farligere" å ta vaksine enn å bli syk og eventuelt dø av korona.

Allikevel blir folk pepret full av informasjon, i hvert fall i Norge, om hvor livsfarlig Korona er og at dette må vi holde unna hver by & bygd for en hver pris. Og ingen tiltak er for små når det gjelder å bli kvitt smitten.

... men så viser det seg at det å ta en komplett ufarlig vaksine som kanskje dreper 1/100,000 personer (og det er nok et altfor drøyt anslag) faktisk er farligere enn selve viruset.

Snakk om dødsvirus, dere! Det er altså helt trygt for mange i Norges befolkning å vente 6 måneder (?) til på å bli fullvaksinerte, på grunn av at viruset utgjør en så liten fare. Høres virkelig ut som noe en må sette landet på pause for, gå med munnbind, og ha grensekontroller som bryter med stort sett alle menneskerettigheter som er, osv osv.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...