Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer

Enhanced

Det er noe sykt over hele greia med denne diskusjonen om Jansen-vaksinen, når det virker som det plutselig er blitt "farligere" å ta vaksine enn å bli syk og eventuelt dø av korona.

Enig, jeg har skrevet tilsvarende ting mange ganger; vi proppes full av informasjon om at dette viruset er skikkelig farlig, betrakt alle som smittet, dette kan inntreffe hvor som helst og når som helst, vi må ha strenge tiltak for å slå dette ned umiddelbart, og så videre.

Men når vi har en vaksine som kunne bidratt veldig med å få flere fullvaksinert (én dose) på kort tid, og dermed hjulpet med å "åpne opp" samfunnet og skapt en større grad av immunitet i befolkningen, nei, da er visst ikke viruset så farlig likevel. Det understøttes også av tempoet på det ordinære vaksinasjonsprogrammet, der sommerferie plutselig blir en viktig komponent.

Mulig det er uetisk å sette en vaksine med "dødsrisiko", men det virker ikke som om det veies opp mot det uetiske ved å måtte leve med tiltak av varierende grad.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...