Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer

oddvar_kjempebra

Jeg skjønner at du legger mye krefter i å "debunke" helt offisiell ikke-konspiratorisk data. Har du egentlig lest noen av forskningsartiklene rundt Ivermektin?

Her refererer du til en studie. Det er ikke bevis. Vi vet ikke noe om kvaliteten på akkurat denne studien. Ta heller en titt på de metastudiene som er gjort:

-Concluding, research related to ivermectin in COVID-19 has serious methodological limitations resulting in very low certainty of the evidence, and continues to grow. The use of ivermectin, among others repurposed drugs for prophylaxis or treatment for COVID-19, should be done based on trustable evidence, without conflicts of interest, with proven safety and efficacy in patient-consented, ethically approved, randomised clinical trials.

1

xavi-maestro

Jeg er klar over det - poenget var ikke å vise det endelige beviset for det som påstås. Jeg bare viste til en kontradiksjon til påstanden "Forsøk gjort og rapporter gjengitt på youtube av folk med «MD» i brukernavnet ser dog ut til å holde høy nok standard for ekspertise. Jeg regnte med det var kapitulert rundt Ivermectin må, det er forsøkt lenge uten å kunne vise til virkning eller forsøk som aksepteres på noe som helst nivå av den generelle forskerstand"

Det er beviselig feil. Det har blitt gjort et sinnsvakt antall studier på relativt kort tid som demonstrerer effekt av Ivermektin. Så er det selvfølgelig også gjort metaanalyser som den du gjengir, som sår tvil om funnene. Sånn er det hele tiden. Det er først og fremst metodikken som har blitt kritisert, og ikke selve funnet med den angitte metodikken. Det som hele veien har vært den store kritikken av studiene rundt Ivermektin er at det ikke har blitt gjort randomiserte, kontrollerte dobbelblindtester i massiv skala, slike som gjerne finansieres av myndigheter.

Det har likevel blitt gjort mange randomiserte, kontrollerte dobbelblindtester som er uavhengige av hverandre og som viser svært like resultater. I tillegg har det blitt gjort et vanvittig antall av andre typer studier som man ikke bare kan kaste under bordet slik enkelte myndigheter med insentiver ønsker, eller som "folk flest" gjør når man ukritisk hviler seg på myndighetene og den imaginære "konsensusen". Skal sies at det kommer mer og mer - og flere og flere land bruker det med en signifikant effekt (India, Mexico, deler av Peru for å nevnte noen). Med alle de interessante funnene som eksisterer rundt Ivermektin, alt fra mindre randomiserte kontrollstudier, til svære populasjonsstudier over hele verden - som nær sagt unisont peker på det samme - så er det uhyggelig å tenke på hva årsaken til at dette ikke tas mer seriøst kan være. Man kan bli konspiratorisk av mindre!

En årsak, som egentlig ikke er særlig konspiratorisk, men snarere en kjent effekt av kapitalisme - er at kontrakter for hundrevis av milliarder ble signert tidlig i 2020, hinsides store investeringer ble gjort som følge av dette - og pengene må tilbake++. Dersom løsningen ligger i noe så enkelt som Ivermektin, fører dette til at disse antakelig må betraktes som historiens mest katastrofale og konsekvensielle investeringer. At produsentene av Ivermektin er på investorsiden med tanke på vaksineringen gjør det ikke mindre mistenksomt. Sier ikke at dette er en planlagt konspirasjon - det er veldig sjeldent at legemidler har særlig effekt på virus. Det er stort sett vaksiner som har vist seg som effektive der, så kraftig investering i den retning må naturligvis ha blitt ansett som trygt.

Men det er egentlig ikke vits å diskutere det ytterligere. Jeg kan slenge ut studier - du kan slenge ut studier. Sannheten kommer alltid for en dag! Det gjorde den i hvert fall når jeg ble motargumentert med "konsensus" i fjor vedrørende luftsmitte, munnbind og virusets opprinnelse - for å nevne noe.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...