Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

3
133,6k kommentarer

basillen

På restauranten vi var på ble vi ikke en gang bedt om å registrere oss. Og da jeg spurte om vi måtte ta på oss munnbind svarte servitøren med et smil at vi ikke trengte å bry oss om dette.

2

ingliaskelnd

Det virker som det er frivillig i Oslo for tiden også. De bare oppfordrer til å scanne QR-kode på utsiden av utestedene. Ingen sjekker noe lengre her. Til og med de som var livredde for viruset for 7. mnd virker drittleie nå.(Mange av dem er i tillegg vaksinert).

Og i nedstengingsperioden har de fått koronasmittede i omgangskretsen som har klart seg bra mot "alle" odds. Hysterikerene i Oslo var reddere før, men de begynner tydeligvis å få anekdotiske bevis som overrasket dem i en positiv retning. (Usunne felles venner som de trodde at hadde 90 % dødsrate tydeligvis). Man bør ikke underkjenne anekdotiske bevis, har kjørt den taktikken i lang tid.Bedre informasjon fra det enn MSM.

1

IIHJ

Til og med de som var livredde for viruset for 7. mnd virker drittleie nå.(Mange av dem er i tillegg vaksinert).

De menneskene du sikter til. Var de livredde for å bli smittet selv pga egen helse eller var de bekymret for å spre smitten videre? Alle de jeg kjenner, utenfor risikosonen, tilhørte siste kategori.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...