Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer

pfrog567

Var hipster-afrikanere m. flere på Løkka dette her.

Sofienbergparken det. Å blir helt på styr bare politiet dukker opp, er da så latterlig. Men det har da ingenting å si hvem som er mest oppmerksomhetssyke. Nok av leiligheter rundt den parken.

1

ingliaskelnd

Feil park. Grunerhaven, nest meste fotograferte park i Oslo i det siste. Masse afrikanere/Asiater/hvite som mingler sammen, men politiet snakket kun til den den rene afrikanske gruppen. Som forøvrig også bestod av lettkledde afrikanske damer, som vrikket løs:) Boligene rett bak er trygdeboliger.

1

pfrog567

Grunerhaven er da ingen park, bare en uteservering. Olaf Ryes Park heter parken. Men ikke rart politiet snakket med akkurat dem, så lenge det var de som spilte høy musikk. For de er vel ikke mer fritatte enn andre?

Jeg har bodd noen ti-år her på Løkka, og har vært på besøk i flere av leilighetene rundt parken der. Og det er ikke trygdeboliger.. Men hvor lenge har du bodd her og er du egentlig 44 år? Bare spør, for det virker som om du tror at det er liksom noe "stort" med å bo her, og på snakket ditt så minner du meg om en 20-åring som har flyttet fra landet til "storbyen".

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...