Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

3
133,6k kommentarer

ingliaskelnd

Det virker som det er frivillig i Oslo for tiden også. De bare oppfordrer til å scanne QR-kode på utsiden av utestedene. Ingen sjekker noe lengre her. Til og med de som var livredde for viruset for 7. mnd virker drittleie nå.(Mange av dem er i tillegg vaksinert).

Og i nedstengingsperioden har de fått koronasmittede i omgangskretsen som har klart seg bra mot "alle" odds. Hysterikerene i Oslo var reddere før, men de begynner tydeligvis å få anekdotiske bevis som overrasket dem i en positiv retning. (Usunne felles venner som de trodde at hadde 90 % dødsrate tydeligvis). Man bør ikke underkjenne anekdotiske bevis, har kjørt den taktikken i lang tid.Bedre informasjon fra det enn MSM.

1

IIHJ

Til og med de som var livredde for viruset for 7. mnd virker drittleie nå.(Mange av dem er i tillegg vaksinert).

De menneskene du sikter til. Var de livredde for å bli smittet selv pga egen helse eller var de bekymret for å spre smitten videre? Alle de jeg kjenner, utenfor risikosonen, tilhørte siste kategori.

1

ingliaskelnd

Begge deler. Men noen av dem overvurderte sin egen risikogruppe, takket være manglende data i begynnelsen. I begynnelsen havnet folk med lett/ kontrollerbar astma, røykere, og visse autoimmine allergikere der. Uten nevneverdig grunn. Men jeg har også vært redd for å smitte høyrisikogruppen, og har passet på hva jeg har gjort før jeg evt.har møtt dem. Ingen har lyst til å "drepe" andre.

Men det går faktisk stort sett bra selv når høyrisikogruppen blir smittet, dersom de er yngre. Bortsett fra at veldig overvektige har havnet på plass 2. av risikofaktorer i det siste etter alder.

Etter å ha lest rapporten fra Italia og Diamond princess i mars-april 2019, forsøkte jeg imidlertidig å formidle til de livredde ,middeladrende vennene mine, at det var lite statistisk sannsynlighet for å havne i respiratoren.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...