Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer

IIHJ

Til og med de som var livredde for viruset for 7. mnd virker drittleie nå.(Mange av dem er i tillegg vaksinert).

De menneskene du sikter til. Var de livredde for å bli smittet selv pga egen helse eller var de bekymret for å spre smitten videre? Alle de jeg kjenner, utenfor risikosonen, tilhørte siste kategori.

1

ingliaskelnd

Begge deler. Men noen av dem overvurderte sin egen risikogruppe, takket være manglende data i begynnelsen. I begynnelsen havnet folk med lett/ kontrollerbar astma, røykere, og visse autoimmine allergikere der. Uten nevneverdig grunn. Men jeg har også vært redd for å smitte høyrisikogruppen, og har passet på hva jeg har gjort før jeg evt.har møtt dem. Ingen har lyst til å "drepe" andre.

Men det går faktisk stort sett bra selv når høyrisikogruppen blir smittet, dersom de er yngre. Bortsett fra at veldig overvektige har havnet på plass 2. av risikofaktorer i det siste etter alder.

Etter å ha lest rapporten fra Italia og Diamond princess i mars-april 2019, forsøkte jeg imidlertidig å formidle til de livredde ,middeladrende vennene mine, at det var lite statistisk sannsynlighet for å havne i respiratoren.

1

IIHJ

For min del handler det ikke bare om å ikke ville smitte folk i risikogruppene men også helt vanlige folk pga problemene som oppstår med karantene, permiteringer og andre komplikasjoner. Ikke så morsomt å være skyldig i at bedriften en jobber i, den lokale skolen etc må stenge ned om man har vært uforsiktig.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...