Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

TwoKey

I dag våkner man opp til koordinerte toppsaker i VG, Dagbladet og Nettavisen om at deltaviruset truer gjenåpningen. Dette dagen etter at Boris Johnson går ut og advarer britene om at det kan bli ny lockdown til vinteren.

Kall meg konspiratorisk, men her kan det virke som om det er gått ut beskjed fra svært høyt oppe om at befolkningen skal forberedes på nye innstramminger.

1

Xavi7

I dag våkner man opp til koordinerte toppsaker i VG, Dagbladet og Nettavisen om at deltaviruset truer gjenåpningen.

Disse mediene leter etter alle anledninger til å spre frykt i befolkningen. Så lenge vi leser søppelet deres så vil de fortsette med dette inn i evigheten.

2

Columbus_3

Da må du bare slutte å lese da. Dersom du blir så skremt.

Personlig tror jeg ikke dette er noe stort problem. Folk flest klarer å skille snørr fra bart.

2

KongOlav2

Mediene er vel mest opptatt av klikk. Og tabloide katastrofeoverskrifter skaper mer klikk enn nyanserte/balanserte overskrifter. Dessuten er det jo blitt et narrativ blant en litt for stor del av den norske offentligheten at man ikke skal ta noen sjanser. Dvs at det ikke bare er antall døde og mulig sammenbrudd i helsevesenet som teller, men at man nærmer seg en nullvisjon om smitte og er livredde for "long covid" i tillegg. Det er ikke bare de eldre og utsatte/syke som skal beskyttes, men alle! Selv om vi ikke vil at staten skal holde sin klamme hånd over oss engang.

2

HNilsen

Kall meg konspiratorisk, men her kan det virke som om det er gått ut beskjed fra svært høyt oppe om at befolkningen skal forberedes på nye innstramminger.

Ja, jeg kaller deg konspiratorisk.

1

Everenga

Dette dagen etter at Boris Johnson går ut og advarer britene om at det kan bli ny lockdown til vinteren.

Boris er et nek men det var vitterlig ikke det han sa. Han ble spurt gjentatte ganger om det var utelukket å kjøre lockdown til vinteren og sannsynligvis fordi han ikke vil se enda dummere ut enn det han allerede gjør så sa han at man kan jo aldri utelukke noe.

Det tar selvfølgelig tabloidene og kjører på med "Boris advarer mot ny lockdown".

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...