Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Generell diskusjon rundt coronaviruset

Er det for mange mennesker på kloden og derav ett nytt virus som dreper mennesker.Hva om det ikke kan fremskaffes medisin, er det da over og ut for milliarder av mennesker.

Er dette naturens måte å regulere når det blir for mange av en art

4
133,6k kommentarer

deleted196507

The study provides evidence that immunity triggered by SARS-CoV-2 infection will be extraordinarily long-lasting. Adding to the good news, “the implications are that vaccines will have the same durable effect”, says Menno van Zelm, an immunologist at Monash University in Melbourne, Australia.

Så det som gjelder er å ha et øye på nye varianter og hvorvidt de kan omgå denne beskyttelsen og i hvilken grad. Etter hvert er en booster aktuelt for de eldre og de med underliggende tilstander som kanskje ikke tåler denne infeksjonen særlig godt, mens resten av oss kan ta det med knusende ro og tenke at hvis vi får en forkjølelse så er det høy sannsynlighet for at man har fått samme boosten. Akkurat som for influensa.

1

basillen

Korrekt.

1

deleted196507

Korrekt

Og det er akkurat det FHI har kommunisert. Til og med Nakstad la seg vel på denne linjen nylig, så nå handler det utelukkende om å komme i mål med vaksineringen og få befolkningen ut av "fight or flight"-responsen.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...