Koronaviruset

tinnyme

Nå blir vi smittet

Regjeringen gir blanke i norske borgere, nå tar de imot hva som helst og utsetter oss for smitte. Det bør heller ikke være slik at en og annen psoriasis pasient som står frem på TV mener at akkurat de skal få reise hvor de enn vil.

Psoriasis er plagsomt, men man dauer ikke av det, det kan man derimot gjøre om man smittes av utlendinger som kommer til Norge uten at de har blitt testet mht Corona og ei heller har vært i carantene.

Nå må Erna på banen og forklare hva de driver med.

1
27 svar

Hva med å kjøpe deg noen munnbind og være litt forsiktig når du er ute?

Erna kommer jo ikke og holder deg i lanken på heltid vet du.

1

Regjeringen gir blanke i norske borgere, nå tar de imot hva som helst og utsetter oss for smitte

Du er sosialist forstår jeg. Staten skal tenke for deg og ta ansvaret fra det du finner på å gjøre.

2
PerryAndre [sitat…] Du er sosialist forstår jeg. Staten skal tenke for deg og ta ansvaret fra det du finner på å gjøre.

Har du levd under en stein de siste månedene ? Staten eller rettere sagt regjeringen ....den sosialistiske vi har etter ditt utsagn har virkelig tatt over tenkingen. Det kan jo være like greit når man ser i andre land der innbyggerne må tenke selv under korona krisen. Det har jo ikke godt så bra vil jeg påstå.

1
sl500 Har du levd under en stein de siste månedene ? Staten eller rettere sagt regjeringen ....den sosialistiske vi har etter ditt utsagn har virkelig tatt over tenkingen. Det kan jo vær...

Det var et rotete innlegg.

Regjeringen har ingen annen mulighet enn å følge helsemyndighetene sine råd når det gjelder utviklingen av smitten i utlandet. Regjeringen har under hele pandaminen gitt folket råd og restriksjoner til alle andre deler av samfunnet. Kino, Restauranter osv.

Vi som er borgere i dette landet har eget ansvar med å følge rådene som kommer og det gjør vi best med å unngå steder der det samles mange mennesker. På de siste pressekonferansene er det representant fra FHI og Helsedirektoratet og en statsråd som har vært tilstede.

1

Nå må Erna på banen og forklare hva de driver med.

Regjeringen har i dag vært på banen, sammen med helsemyndighetene. Og de ber dere bedrevitere og moralister rulle igjen å slutte og mobbe andre. Slutt å bry seg så jævli om alle andre og tenk heller på deg selv. Dere kommer bare med sprøyt og ikke noe annet. Dere har ingen argumenter, bare oppgulp for dere tror dere er så mye bedre enn alle andre. Folk klarer å tenke selv og ta hånd om seg selv, vi trenger ikke dere.

2

Regjeringen gir blanke i norske borgere

Fullstendig usant, de er jo helt rå til å gi råd. De har mye visdom i kjeften.

I dag lærte jeg at jeg ikke skal mobbe de som har hatt råd til å dra på dyre luksusferier fordi tuberkulose påvirket rike i like stor grad som fattige.

Regjeringen faser ut ansvar som aldri før.

1
ehall [sitat…] Regjeringen har i dag vært på banen, sammen med helsemyndighetene. Og de ber dere bedrevitere og moralister rulle igjen å slutte og mobbe andre. Slutt å bry seg så jævli o...

Folk klarer å tenke selv og ta hånd om seg selv, vi trenger ikke dere.

>>> Det er jo klart at de IKKE gjør det, det ser vi eksempler på daglig i kommuner som ikke har hatt smitte på flere uker. Men slapp av, jeg skylder ikke på deg eller dere, jeg vet at dere ikke kan stå til ansvar for egne valg, eller er forventet å ta hensyn til storsamfunnet på bekostning av egne egoistiske valg. Jeg skylder utelukkende på regjeringen, som faktisk har såpass naiv tiltro til folk flest.

Folk flest er idioter.

"The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter."

1
PerryAndre Det var et rotete innlegg. Regjeringen har ingen annen mulighet enn å følge helsemyndighetene sine råd når det gjelder utviklingen av smitten i utlandet. Regjeringen har under hele...

Regjeringen har ingen annen mulighet enn å følge helsemyndighetene sine råd når det gjelder utviklingen av smitten i utlandet.

Det har de selvfølgelig. De har jo flere ganger gjort egne vurderinger basert på informasjonen (uten å følge rådene).

1
politikk Ulefos : 2 måneder med portforbud og etterpå ingen inn og utreise fra norge og en måneds lagerkarantene på alle importprodukter. da kan ikke viruset overleve tror vi.

>>> Men gikk det ikke ganske greit her før vi åpnet igjen for reising? Barer, restauranter og andre sosiale plasser åpnet igjen. Folk kunne treffes opp mot 50-200 stykker. Butikkene var heller ikke tomme for mat og andre varer.

Hvorfor risikere alt dette for noen sommerreiser når de heller kunne prioritert å åpne opp igjen resten av samfunnet før skoleferien var over? Nå skryter jo Høie samtidig av at det er så få nordmenn som reiser, det gjør det jo enda mer uforståelig at de ønsker å risikere alt det vi har jobbet for de siste 4 månedene bare for noen få skal få en tur til sol og sommer.

1

Regjeringen gir blanke i norske borgere, nå tar de imot hva som helst og utsetter oss for smitte. Det bør heller ikke være slik at en og annen psoriasis pasient som står frem på TV mener at akkurat de skal få reise hvor de enn vil.

Nå skulle vedkommende til et avsides sted i Hellas. Hellas har temmelig nøyaktig dobbelt så mange folk som Norge, og halvparten så mange smittede.

https://www.dagbladet.no/spesial/corona/#2.5/57.55/20.09

Dette har jeg lagt ut i en annen tråd, også.

Jeg må si det rett ut; for veldig mange folk er det viktigere å moralisere enn å bruke hue. Eller?

Dra til land med mer smitte per innbygger, ikke så bra.

Dra til land mer klart færre smittede; OK.

Er det noe jeg ikke har forstått? Hittil så har ingen forklart meg det. Så inntil videre vil jeg si at det er skammelig(!) å reise til Hellas. På vegne av grekerne!!

1

+ vedkommende dro til et AVSIDES sted i Hellas. God tur, og håper psoriasisen blir borte for en stund!

1
politikk Titansable : vi kan ikke gjøre noe med resten av verden. men vi kan sørge for at vi ikke har smitte i norge og drive norge på vanlig måte etterpå. Hvis vi vil !! ?? mye tyder på at...

men vi kan sørge for at vi ikke har smitte i norge og drive norge på vanlig måte etterpå. Hvis vi vil !! ??

mye tyder på at vi ikke vil !

Vi kan ikke det. Hadde vi kunnet gjort det så hadde det blitt gjort. Å stenge grensene i 2 måneder løser ingenting.

1
MagneR [sitat…] Nå skulle vedkommende til et avsides sted i Hellas. Hellas har temmelig nøyaktig dobbelt så mange folk som Norge, og halvparten så mange smittede. https://www.dagbladet.no...

Så inntil videre vil jeg si at det er skammelig(!) å reise til Hellas. På vegne av grekerne!!

Her nede tar de imot nordmenn med åpne armer :-)

Du må huske på at Hellas er det landet i Europa som har mest av sin inntekt fra turismen. Nasjonalt dreier det seg om over 20 %, her på Kreta og på småøyene langt mer.

Her på Kreta råder det krisestemning de luxe. Hver andre arbeidstaker er direkte eller indirekte berørt av krisen i turistbransjen. Kun små hoteller er åpne med unntak av noen ganske få av de store. Restaurantene sliter med kun 20-30 % av normal omsetning i juli. Veldig mange butikker i de typiske turiststrøka har enda ikke åpnet; guider og turselskaper har ingenting å gjøre, drosjesjåførene sitter og tvinner tommeltotter på torget i Platanias, alle renholderne og kjøkkenpersonalet på de store hotellene er permittert eller oppsagt og you name it....

Det råder en trist stemning her nede.....

1

Jeg har fått et inntrykk, av at den generelle allmene norske befolkningen, ikke tar inn over seg alvorlighetsgraden av corona pandemien.

1
Langorm Jeg har fått et inntrykk, av at den generelle allmene norske befolkningen, ikke tar inn over seg alvorlighetsgraden av corona pandemien.

Jeg har fått et inntrykk, av at den generelle allmene norske befolkningen, ikke tar inn over seg alvorlighetsgraden av å være hysteriske naut som gledelig ofrer egen frihet og hundrevis av milliarder i skattepenger, hundretusener av tapte jobber, får dårligere folkehelse, dårligere reallønn og et mindre sivilisert og mer skittent samfunn.

2

I allefall må regjeringa slippe taket i at de var raske og effektive i koronstarten, for nå ser de jo totalt tafatte ut. mer synes og dersom uvisshet samt at de ikke engang kontrollerer flyplasser og innreisende?

beli "rosen" for sterk dengang for 4 mnd siden? Tappet den all fornuft?

Men vi får som vi sår sies det.

1
xpoolman [sitat…] Her nede tar de imot nordmenn med åpne armer :-) Du må huske på at Hellas er det landet i Europa som har mest av sin inntekt fra turismen. Nasjonalt dreier det seg om over...

Det råder en trist stemning her nede.....

Det kan jeg virkelig forstå. Og hvis de vil ha meg på besøk, så drar jeg. Og er forsiktig som bare det. For alles skyld. Men mer for grekernes skyld enn for vår skyld.

Som sagt; de har klart mindre smitte enn oss. Men det virker som at enkelte mener det er det varme været som overfører smitte, liksom ;-))

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Smittekrangelen i Oslo - RJ mot Høyre

I går satt AP-Byrådsleder Raymond Johansen og var svært indignert over Høyre og Tone Trøen, som tillot seg å kritisere Corona-håndteringen og manglende strategi. I vanlig stil satt RJ og ristet på hod...

Smitterekord i Oslo: Hever beredskapsnivået

Oslo kommune hever beredskapsnivået til nivå tre - som er det høyeste nivået. Byrådsleder Raymond Johansen vurderer også om det skal komme et munnbindpåbud.


Bilde www.msn.com
1
1 svar
Laster...