Kor mange er døde, ligg i respirator, er innlagde eller er hardt råka av denne smittebylgja i Bergen?

Skyt ein ikkje sporv med kanonar?

1

For noen idioter! De kommer med dette pisset sitt etter at denne Erna åpnet det meste i sommer. Unger klarte å se hva resultatet ville bli!

Så helt alvorlig tatt dere forbanna store idioter! Sette inn slike tiltak og så tillate at bussene er smekk fulle er helt fullstendig absurd. Der kan i alle fall smitten spre seg fritt! Hvor vanskelig skal det være og sett begrensinger på hvor mange som bussen kan inneholde! Så får de som ikke får plass ta neste buss, eller neste etter der om de så må stå til midnatt!

Neida, bare stable de inn så de står stuet som kveg! Og så kompenser med munnbind som ikke er sikre. Idioter! Dobbelspente idioter :) Dette skal styre land og kommuner?

1
Langveg Kor mange er døde, ligg i respirator, er innlagde eller er hardt råka av denne smittebylgja i Bergen? Skyt ein ikkje sporv med kanonar?

De har ikke kanoner, mer kniv de driver med ren selvskading. Vi hadde full kontroll, vi åpnet opp litt. Da kom Hegner og Hurtigruten og resten av reisenæringen som skulle tjene penger inn og fylte opp fly og båt med koronasyke mennesker som videre har spredd seg ut i hele samfunnet. Så setter man inn det ene tiltaket mer idiotisk en det andre!

Så driver Skyss i Bergen og stabler bussene smekk fulle midt i rush tiden, fordi bussjåførene som yrkesgruppe ikke engang evner lukke døren når det er nok mennesker inne på bussen for å overholde avstand. Heller ikke klarer å kjøre forbi stoppene og iallefall ikke ta med flere mennesker når bussen er full. Men lønn skal de ha :)

Når smittevern tiltakene ikke er logiske og konsekvente går folk lei de, og mister totalt respekten for de som kommer med dette pisset.

1
Laster...