Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Staten sier vi skal gjøre ditt og datt for å hindre spredning. Men staten lar folk komme inn i landet og spre smitten, lar alkoholsalget være åpent sammen med utesteder etc.

Om ikke Norge stenger ned grensen for å la folk komme hit(polske er på toppen over folk som tar med smitten inn), samt utesteder og alkohol så vil man snart må stenge ned alt . Og det vil ramme enormt mange flere!

Er billigere for staten og stenge utelivsbransjen/reiseliv og gi de penger, enn hele nasjonen!

Stortinget er en gjeng med komplette idioter, som aldri burde hatt ansvar for seg selv engang!

1
11 svar

11 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

nostalgikern

Lurer på hvordan det kan ha seg at Nakstad kan uttale seg slik gitt. Virker som at sjansen for å få smitten på hendene ute i det offentlige rom er forsvinnende liten... Slik har iallfall ikke jeg oppfattet stoda... Da vil nok mange si som så at, ok., da trenger vi vel ikke å være så nøye mht. dette med håndvask da sikkert... I likhet med at helsemyndighetene ALDRI har nevnt dette med å passe på å unngå å ta i ikke-rengjort kran eller hendel ved avslutting av sin håndvask, så var vel dette utsagnet i linken heller ikke akkurat noe å applaudere for, for å si det sånn... Litt for norsk "omtrentlighet" begge deler. (Jeg hadde forresten en egen tråd om førstnevnte problematikk, en problematikk som "ingen" andre er opptatt av å påpeke/minne om, iallfall ikke norske helsemyndigheter, kanskje ikke engang WHO, men som faktisk kan være en altfor lite påaktet problemstilling og en virusspreder av rang).

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/gWWlq9/tegnell-munnbind-er-ikke-redningen

1

nostalgikern

(polske er på toppen over folk som tar med smitten inn),

Migranter og asylsøkere kan vel egentlig fritt ta seg inn i landet uten (ihvertfall inntil nå) å bli kontrollert på flyplasser. Kostbare teststasjoner er opprettet, men selv Ap-lederen sa i en debatt om dette for noen måneder siden at man måtte fortsette å satse på frivillighet (og man måtte stole på folk osv., - replikk til FrP-representant som allerede da ville ha strengere kontroll ved flyplassene). Men ved svenskegrensa har det liksom vært noe strengere, bl.a. med kontroll av papirer. Er det helt slutt med passkontroll ved innreise til Norge via flyplasser?

Dette på flyplassene slik det har vært, har vært helt ansvarsløst opplegg, det har Siv & Co. helt rett i.

1

William_S3

Tull det er veldig få smittetilfeller som kan spores til utelivet

1

Noreger

Det var ikke i Norge Korona oppstod. Det er Schengen som gav os dette svineriet og om vi stengte grensene ville smitten gå ned.

1

Noreger

Det kan virke som smitten på kontinentet bare vil spre seg mer. Da er det godt å minne oss selv på at hele Norden har KUN en liten fysisk grense på noen skarve kilometer imot EU nord for Schleswig-Holstein.

Steng av denne grensen og ikke tillat noen å fly inn til Norden og vi blir kvitt dette. Kanskje på tide å lære litt ifra Thailand. Hele landet er stengt til utlandet og det er vel sjelden eller aldri et eneste tilfelle en gang.

1

Bill_Babba

Stortinget er en gjeng med komplette idioter, som aldri burde hatt ansvar for seg selv engang!

Vi ligger da godt i forhold til andre land.

45 innlagte og hva 280 døde??

Hvilke andre land vi kan sammenligne oss med, har gjort det så veldig mye bedre?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...