Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Molde-ordfører angriper Oslo

Vel er denne Dahl framstått som noe arrgoant før, men dette er jo virkelig ikke bra...

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/1BRkpK/molde-ordfoerer-om-smitten-lite-imponert-over-hva-oslo-har-faatt-til

Hva ønsker han her, å angripe Ap? Angripe folk i Oslo? Prøve å framheve seg selv i den lille byen i Romsdal mest kjent for ha en gågate?

3
332 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

insomniac

@dortort når jeg bruker ordet risikogruppene, mener jeg de som er definert som det av helsemyndighetene, altså personer over 64 år eller personer med underliggende sykdom som kan gi alvorlig sykdomsutvikling. Poenget her er at risikovurderingen for disse gruppene tilsier at de som bor i områder med høyere smittetall er mer utsatt for smitte enn de som bor i mer grisgrendte strøk, der man knapt har hatt et eneste tilfelle av korona ennå. Da er gevinsten i sparte liv og å unngå senvirkninger større enn om man fortsetter som i dag.

1

dortort

Da må man vel også forvente at de nærmeste til de som er i risikogruppen tar hensyn? Når de nærmeste til de som er i risikogruppen ikke følger de retningslinjer som er lagt for å begrense smitte, så får det konsekvenser. Du kan ha så mange retningslinjer du vil, men dersom folk gir blaffen så hjelper det ikke.

Det med grisgrendte strøk er en bortforklaring. Folk møtes i lokaler for å spille kort og se på fotball. Det er i slike tilfeller at smitten spres.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...