Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Molde-ordfører angriper Oslo

Vel er denne Dahl framstått som noe arrgoant før, men dette er jo virkelig ikke bra...

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/1BRkpK/molde-ordfoerer-om-smitten-lite-imponert-over-hva-oslo-har-faatt-til

Hva ønsker han her, å angripe Ap? Angripe folk i Oslo? Prøve å framheve seg selv i den lille byen i Romsdal mest kjent for ha en gågate?

3
332 kommentarer

Arrcab

Men det blir spennende å se om Erna var informert om dette FØR utspillet og velger å kaste Dahl under bussen når kritikken kommer.

Han føler seg trygg nå han Raymond, går ut i vanlig stil, forlanger, og prøver å slå politisk mynt på saken. Det politiske spinnet til Ap fortsetter, Dagbladet er i harnisk, og folkemeningen er en utro tjener. Erna har nok sagt sitt i denne saken, og bør nok tie til den indignerte meningselite får roet seg ned.

1

Palimpsest

prøver å slå politisk mynt på saken.

Dette gjelder begge parter, utspillet kom tross alt fra en Høyre-politiker. Vi kommer nok til å se mange forsøk på å score politiske poenger fremover og det er liten grunn til å late som om det bare gjelder ett parti eller én side i politikken.

1

Arrcab

Enig i det. Det siste året har partiene omtrent ikke kommet til orde med sin politikk, regjeringen har tatt all oppmerksomhet. Vi vet hvem som startet dette ballet i høst, og nå er dette spillet om korona og politikk, folk og vaksine, by og land, ett faktum.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...