Koronaviruset

FringeGirl

Vil ikke ansette Korona-vaksinerte

https://www.ba.no/vil-ikke-ansette-koronavaksinerte/s/5-8-1641011

"Den Grønne Sykkel er en sykkelbutikk som holder til i Fyllingsdalen. Enkeltpersonforetaket er eid av Tonny Kolås. Han skriver følgende i sin søken etter ny sykkelmekaniker:

«Korona vaksinerte vil ikke bli vurdert uavhengig av øvrige kvalifikasjoner. Dette blir for undertegnede og innehaver, en «lakmus test» på opplyste og våkne mennesker som tar ansvar for sin egen helse og evner å tenke selv. Beste hilsen gründer og innehaver Tonny Kolås».

Hva syntes dere om denne karen? Nå begynner disse "tenke selv" fjolsene å bli rimelig patetiske.

2
33 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Hva syntes dere om denne karen? Nå begynner disse "tenke selv" fjolsene å bli rimelig patetiske.

Jeg tenker at han vil skaffe seg mye gratisreklame for dette stuntet selv om noen sikkert vil boikotte dem også.

1

en «lakmus test» på opplyste og våkne mennesker

Er testen på om de er smarte nok til å ikke søke på jobb hos en tulling?

2

Det står han fritt til å mene selvsagt. Ikke noe galt med det.

1

Hva syntes dere om denne karen? Nå begynner disse "tenke selv" fjolsene å bli rimelig patetiske.

Personlig synes jeg dette er helt tullete. Og sannsynligvis ikke lovlig heller.

1

Han er vel i grunn i sin fulle rett til det? Tullete kan jeg være enig at det er.

Men ser ikke særlig forskjell fra f.eks en butikk eller restaurant som nekter kunder adgang om de ikke har munnbind.

1
scav0r Han er vel i grunn i sin fulle rett til det? Tullete kan jeg være enig at det er. Men ser ikke særlig forskjell fra f.eks en butikk eller restaurant som nekter kunder adgang om de...

Han er vel i grunn i sin fulle rett til det?

TV2 har en sak om dette som ikke er bak betalingsmur.

Jusen er uklar, men arbeidsgiver har ikke rett til å hente inn helseopplysninger som ikke er nødvendige. Så man kan vel i grunn nekte å svare på eventuelt spørsmål om vaksine dersom mannen spør.

1

Hehe. Tommel opp for gratis underholdning, det finnes mye annet morsomt om fyren også ift alternativ medisin.

Denne kommentaren var ganske spot on:

Hvorfor etterspørres fagbrev hvis det er så viktig "å tenke selv"? Er medisin så enkelt at hvem som helst bare kan "tenke selv", mens sykkelreparasjoner er så mye mer komplisert at man må ha fagkunnskap?

Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var plass til slike som Kolås, men denne bedriften blir neppe gammel.

1
basillen Etter å ha scrollet litt på Facebook-siden til fyren virker det som han også mener 9/11 var en konspirasjon. Fyren fremstår rett og slett som en vandrende klisjé på en konspiskrull...

Etter å ha scrollet litt på Facebook-siden til fyren virker det som han også mener 9/11 var en konspirasjon.

Tror de på en konspirasjon så tror de ofte på alle. Noen har bare bestemt seg for at myndighetene lyver til dem uansett hva det gjelder.

2

Det finnes jo mange eksempler på f.eks gravide som ikke har fått jobb eller nektet å begynne i jobben fordi de har opplyst at de er gravide eller arbeidsgiver har funnet ut av det.

Denne karen er i det minste ærlig om det

1
scav0r Det finnes jo mange eksempler på f.eks gravide som ikke har fått jobb eller nektet å begynne i jobben fordi de har opplyst at de er gravide eller arbeidsgiver har funnet ut av det....

Det finnes jo mange eksempler på f.eks gravide som ikke har fått jobb eller nektet å begynne i jobben fordi de har opplyst at de er gravide eller arbeidsgiver har funnet ut av det.

Men det er likefult ikke lovlig å gjøre dette. Så de firmaene som f.eks. bevisst lar være å ansatte gravide har ikke "retten på sin side." At dette imidlertid forekommer jevnt og trutt er nok helt korrekt. Selvsagt uten at graviditet fremheves som årsaken til at en person ikke har fått jobben. Med mange søkere klarer arbeidsgivere som regel helt fint å koke opp noen andre argumenter for hvorfor en annen person er mer kvalifisert. Risikoen for at man skal bli saksøkt er tross alt veldig lav da de fleste søkere som regel alltid tar et nei for et nei og går videre med å skrive neste søknad umiddelbart.

Hadde denne konspiløken hatt litt vett kunne han enkelt ha holdt kjeft om sine synspunkter. Så kunne han, under et eventuelt jobbintervju, snakket litt løst om ting utover jobben også. F.eks. corona da dette er noe "alle" snakker om i disse tider for slikt å få en idé om vedkommende har tatt vaksine eller ikke. Deretter kunne han selv valgt å ansette en person som ikke har tatt vaksinen og funnet på en eller annen tullete forklaring på hvorfor akkurat denne personen er mest kvalifisert til stillingen.

Selvsagt ville denne fremgangsmåten også vært forkastelig, men da hadde han i hvert fall sannsynligvis fått viljen sin. Akkurat som de firmaene som ikke vil ansette gravide. Loven brytes, men sjansen for at dette medfører negative konsekvenser er svært liten.

2

Snakker om å drite på leggen, og samtidig rasere forretningsideen sin. Noen bør trekke ut internettledningen hans.

1

Akk, han ja. Kom innom der en gang for en bremsejustering på sykkelen. En måneds ventetid på det gitt. Gikk ikke dit igjen for å si det sånn.

1

Var borti denne fyren for rundt ti år siden og er overhodet ikke overrasket, for å si det sånn. Til tross for en særdeles kort ordveksling hadde jeg satt ham langt oppe på listen over sannsynlige konspirasjonsgærninger jeg har møtt i løpet av min fartstid på kloden allerede den gang, så det er i grunn litt fint å få bekreftet at intuisjonen min ikke svikter.

1
basillen Etter å ha scrollet litt på Facebook-siden til fyren virker det som han også mener 9/11 var en konspirasjon. Fyren fremstår rett og slett som en vandrende klisjé på en konspiskrull...

He he, samme som resten av den "opplyste og tenkende" gjengen :)

Scrollet også nedover på Facebook-siden og der var det som forventet bare en masse surr om New World Order, The Great Reset, Bill Gates og en masse linker til Steigan og andre tvilsomme kilder.

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Dødelig strømpolitikk

Nå ser det ut til å bli normale vintre, som jeg trodde. Så nå kan politikerne og særlig Erna se dødsfall i møte. Viktigst var å effektivisere og spare penger og gi lettelser til de rike. Kollaps I he...
1
2 svar
Laster...