Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Mange vaksinemotstandere i USA skylder på vaksinen, at det er for hurtig produsert til å være troverdig osv. Jeg mistenker at mange - også menn - egentlig simpelthen er redde for å ta vaksine i voksen alder. De er usikker på om vaksinen er farlig fordi den er noe fremmed. De bør beroliges.

11
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

maxus4

De bør beroliges.

Det skal vel gå fint:

Hei her er en vaksine som er laget i full fart og nødgodkjent til bruk. Den er ikke FDA-godkjent og man kjenner ikke til langtidsvirkningene. For litt over ett år siden sa eksperter på eksperter at det er umulig å lage en fungerende vaksine så raskt men ikke tenk på det. Videre viser det seg at man både smitter lett og blir også sjuk i stor grad selv om man er vaksinert . Burde ikke da bare de mest utsatte ta den? De som har noe å frykte ved å bli sjuk? Neida alle skal ta den. Og man skal presses, trues, bestikkes og hva som helst for å få alle til å ta den.. Og samtidig så er de samme mediene og big tech-selskapene som har jugd om det meste de siste årene så ivrige for vaksinen at de presser daglig på at du må ta den. Denne gangen er vi til å stole på altså...

3

morten_berg

skal si du lirker av deg misinformasjon. Pfeizer er nå såkalt FDA-godkjent. og langtidsvirkninger? hva tror du skjer med en vaksine? at du etter fem år plutselig faller død om? funker ikke sånn.

ja, du kan bli syk om du er vaksinert, men statistikken viser at sjangsen for alvorlige kompikasjoner og død er tilnærmet null. nesten alle som dør av viruset er uvaksinerte.

vaksiner er hva som har gjort at vi har utrydda en rekke dødelige sykdommer. så om du er redd for sprøyta eller hører på alex jones, kan det være en ide å heller lese studiene som kommer fra folk som har peiling.

det er frivillig. du kan ta den om du vil. selvsagt bør alle ta den, slik at vi blir kvitt viruset, og ikke ender opp i en situasjon der det tar 15-20 år pga. kontinuerlige mutasjoner og for lav imunitetsnivå i befolkningen, men det er uansett ingen som tvinger deg.

osv. osv.

1

fazz

Når det kommer til USA så tror jeg faktisk at det for mange er rett og slett å se på som ett stort personlig politisk tap å ta vaksinen fordi de tror at da "vinner" demokratene av en eller anna grunn.

Hadde det vært Trump som gikk ut å sa at de skulle ta vaksinen så hadde de samme personene som i dag kvier seg vært de første i køen.

Minner meg om Simpsons episoden der Homer måtte lande ett fly.

"Ok Homer, I don't know anything about planes, but I know about you. You have what made America great, no understanding of the limits of your power, and a complete lack of concern for what anyone thinks of you. So you'll land that plane, and do you know why? Because I heard some guy say you couldn't."

3

maxus4

Nå var det faktisk Trump som pushet frem en vaksine i USA . Samtidig som eksperter og journalister lo seg skakk over en så latterlig påstand som å få en vaksine innen ett år. Trump har selv tatt vaksinen men tanken bak den var at den skulle være frivillig. At de som ønsket beskyttelse skulle få den. Å springe etter den delen av befolkningen som faktisk har lavest sannsynlighet for å bli sjuk og nærmest tvinge i de en vaksine var aldri hensikten.

3

maxus4

Og blandt de uvaksinerte er det i stor grad afroamerikanere. Av alle etniske grupper i USA så er det svarte som har lavest vaksinasjonsgrad Og de stemmer iallefall 90 % på demokratene.

3

perchri

De er usikker på om vaksinen er farlig fordi den er noe fremmed. De bør beroliges.

...kan det være "sprøytespissen" de er redd for, mon tro? Vi gutter er jo noen pyser? den stikkes jo laaaangt inn i armen ,og det ser veldig fælt ut????

1

MP62

Gi de en beroligende sprøyte!

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...