Koronaviruset

VGD

Kommentar: Jonas og Erna i coronastrid

Akkurat nå, når en ny coronavariant truer landet, braker Erna Solberg sammen med Jonas Gahr Støre om Corona-strategien. Borgerfreden er brutt. Ryker det nå?

Bilde

Jonas og Erna i coronastrid

Akkurat nå, når en ny coronavariant truer landet, braker Erna Solberg sammen med Jonas Gahr Støre om Corona-strategien. Borgerfreden er brutt. Ryker det nå?


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Trist og dumt at slik uenighet ikke blir diskutert og løst på kammerset. Men det bør være udiskutabelt, som et minimum, offentlige ansatte, lærere, helsepersonell, og andre som må ha nærkontakt, skal vaksineres.
Noen er redde, forstår ikke budskapet, har religiøse motforestillinger, kverulerer, eller de er rett og slett er "imot det meste".
Samfunnet kan ikke i alle situasjoner, der viktige samfunnsstrukturer er i fare, ta hensyn til alle.

1

...de får krangle, krangle til døden skiller oss ad. Sålangt kan jeg ikke registrere annet, en om og menn, tror, og antar politikk.
Kanskje vært en ide å være forbrett? Forutsigenhet er en mangelvare skjønner jeg?

1

Lignende innlegg

Politikk i USA

Det er forferdelig at det republikanske partiet i USA gjør alle de fæle tingene de gjør, noe må gjøres snarest for USAs sak er verdens sak. De som sier at det ikke har noe med Norge å gjøre tar svært...
1
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Giske igjen på vei mot toppen . . . . ?

Mange trodde nok at Trond Giske var politisk død. Giske etablerte sitt eget lokallag = Nidaros sosialdemokratiske forum i høst med bare 9 medlemmer. Når leder han det desidert største lokallag innen T...

Giske-ledet lokallag får stor innflytelse i Trondheim Ap

Trond Giskes lokallag har på kort tid blitt det største i Trondheim. Det gir 17 representanter og stor innflytelse i viktige beslutningsorganer i Trondheim Ap.


Bilde www.msn.com
1
8 svar

Støre mer opptatt av hvem som sier hva

Det er virkelig synd Støre er mer opptatt av hvem som sier hva framfor å hjelpe "vanlige folk". Støre-regjeringen ble valgt på at "Nå er det vanlige folks tur!" Dette har "vanlige folk" sett lite av t...

Jonas Gahr Støre mener Frp og Rødt argumenterer påfallende likt

Statsminister Jonas Gahr Støre ser tegn til at ytterfløyene i politikken finner sammen. Han registrerer at Rødt og Frp ofte setter tonen i Stortinget.


Bilde www.msn.com
1
11 svar
Politikk - Norsk Script Siste svar

Oslo vest

Da Gerhardsen jenta kjøpte seg støtte fra kontorrotene i skoleadminstrasjonen, gav hun dem 1,5 millioner i årslønn. Jeg spurte en som har greie på det, hv orfo hun gjør. De, altså rottene, vil ha ytte...
2
2 svar
Laster...