Kan de som har vaksinert seg, og fått alvorlige bivirkninger saksøke de som overbeviste dem til å ta vaksinen? En vaksine som de sannsynligvis ikke trenger siden de aller fleste klarer denne sykdommen.
Det rapporteres om flere tusen smittede hver dag, med mørketall antar jeg det er over 10000 om dagen, og det er 300 på intensiv avdelingene. Folk ville dødd i gatene om dette var et alvorlig virus.
300 på intensiv avdelinger noe vi som samfunn burde takle.
De som burde fått advokater på nakken er de som har kuttet ressurser i helsevesenet for å øke sine egne lederlønninger. De folkene er mye farligere for samfunnet enn dette viruset.

3

Jeg tror ikke de vil komme langt med dette, fordi de som er vaksinert også sprer viruset. Skal vi straffeforfølge alle som smitter så vil vi ikke ha nok advokater.

3

De aller fleste som sklir på isen og knekker noe angrer bittert på at de ikke brukte brodder.

Mitt forslag er å innføre brodde-pass. Og gjøre livet surt for de som ikke bruker brodder og overbelaster helsevesenet. Ikke slippe dem inn på utesteder, kinoer, eller restauranter.

3

I dag kan vi lese at effekten av vaksinen avtar veldig raskt. Så hva skal juristene definere som vaksinert nok?

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/02/12/195824515/studie-effekt-av-ekstra-vaksinedose-faller-raskt

Hvis det fortsetter som dette må vi gjøre som diabetikere, ta dose jevnlig, så du alltid har et visst nivå av antistoffer i kroppen din, et nivå bestemt av jurister?

Og hva om disse antistoffene har en negativ effekt på kroppen din? Hva om det oppstår autoimmune sykdommer, eller andre effekter vi enda ikke har sett, som økt fare for kreft, redusert fertilitet?

Er jurister virkelig den gruppen vi vil overlate dette spørsmålet til?

3

Har du tenkt lenge på dette?
Hva med de fleste innlagte som har fått vaksineskader for resten av livet, som angrer bittert på at de ble lurt til å vaksinere seg(Bevist bevisst av titusenvis av innlegg på FB med vaksineskader)
Hva med de forleldre som vaksinerte barna sine og barnet fikk hjertestans og døde, de kan vel bli straffeforfulgt, hva med helsemyndigheter og politikere som lurte folk til å vaksinere seg og man endte opp vaksineskadet for livet, de kan vel bli straffeforfulgt.
Har du enda ikke fått med deg at vaksinerte smitter like mye, kan bli like syke, kan bli innlagt, kan dø og kan få alle slags bivirkninger både kortsiktige og langsiktige.
En ting som er 100% sikkert er at de uvaksinerte ikke kan få bivirkninger av den vaksinen de ikke tar. Nå er det registrert over 50000 bivirkninger og ca 10% eller 5000 har ført til sykehusinnleggelse. Hvem er det da som belaster helsevesenet??

Du er helt på ville veier, å vaksinere seg er noe den enkelte må bestemme selv, etter egen overbevisning.

Ellers må det opplyses at det er en vesens forskjell på BEVIST og BEVISST.

3

Før du spør advokater om hvordan du vil straffe de "uvaksinerte" er det vel kanskje på sin plass både å definere uvaksinerte/fullvaksinerte og smitterisiko.
Det er vel mer og mer som tyder på at SMITTE risikoen er omtrent den samme enten er vaksinert/fullvaksinert eller uvaksinert.

Likedan, vil du ha en gradert straff her hvor FULL vaksinerte også straffes om de smitter andre? For hvis smitterisikoen er omtrent den samme hvorfor skal det være forskjellig straff?

Ellers, nå tyder det jo på at vaksine-effekt kan avta innen 10-12 uker. Det vil si at en er vel egentlig bare FULLvaksinert om en har hatt tre doser eller mer OG siste dose var mindre enn 2 1/2 måned siden.

Ellers er jo hele premissen din på ditt idiotiske spørsmål bunnet i at de fullvaksinerte smitter minst. Så da kan du vel forklare oss hvor stor forskjellen er?

(Uten å si det helt sikkert, så tipper jeg du neppe er like forarget over "flyktninger" som voldtar Norske kvinner, noe som jo skjer mye oftere)...

4
Laster...