Det store eksprimentet noen sinne? La oss prøve det, da, verden overlever sikkert, men med noe mindre beboere på planeten. Bedre en å sitte tafatte og tvinne tommeltotter, eller?

1

Problemet er ikke viruset.

Ifølge mediene sine oppdateringer så blir det daglig registrert 10000 smittede, og det er vel noe sånt som 250-300 innlagt, og usikkert hvor mange av dem på intensiven, dette er på lands basis, og det MÅ et land som Norge, med sine ufattelige ressurser takle.

Det virkelige problemet, som de statlig styrte mediene ikke rører, er at våre politikere har trappet ned det offentlige helsevesenet, for å øke lederlønningene. Denne tappingen av offentlige verdier til den rike eliten er på vei til å bli et samfunnsproblem, en byrde vi ikke klarer å bære, det ser vi nå når det skjer en krise. Hvis vi ikke takler 300 innlagte, hvordan skal vi da takle en krig med Russland?

Grunnen til at våre uendelig vise ledere, som alltid blir støttet av mediene, har trappet ned det offentlige helsevesenet er fordi de selv ikke er avhengig av det. De har sine private tjenester.

Vi må være i samme båt hvis vi skal ha et samfunn som fungerer for alle.

2

Vi er vel der Sverige var i begynnelsen....ta det som influensa ,og la folk bli smittet for å høyne imuniteten. Da LO NORGE og kritiserte . Hvor er vi nå? Synes jeg ser likheter for tida.ÅPNE OPP og la det fare..... Kan det gå rett vest? Sola går iallefall ned i vest..bastant.

1
Laster...