Likestilling

Kistespiker

Godt menn ikke oppfører seg som kvinner.

Mener ikke dette som noe ondt ovenfor kvinner, men mange av dere må kanskje slutte å ta seg selv så høytidelig og alltid tro det ligger onde hensikter bak hva menn gjør.

Som man med rimelig godt utseende og passe veltrent kropp er jeg velsignet med bra med oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Som på julebordet i fjor, hvor en kvinne fra jobben gjentatte ganger var på meg. La sine hender på mine lår trass i at hun flere ganger fikk beskjed om at det ikke var greit.

En annen gang var jeg ute med gutta og sto på dansegulvet og svinget meg. Plutselig kom 2 hender opp på magen min bakfra og klatret gradvis oppover overkroppen og mot ansiktet.

Har også våket engang på fest uten genseren og buksa mi og hvor brystvortene mine ble slikket på av en dame jeg ikke ante hvem var.

Har også fått gleden av fått prøve kvinnelig sexleketøy opp bakenden uten å ha blitt spurt om dette på forhånd.

I tillegg til dette har jeg blitt klapset på rompa utallige ganger eller fått seksuelle kommentarer slengt etter meg.

Så skjer mye rart med oss menn også skal dere vite, men flertallet av menn tror jeg faktisk ikke bryr seg så veldig mye. Hadde noe av hva jeg beskriver her skjedd andre veien, hadde det vel ofte blitt helvete eller hva.

Så syting og klaging over bagateller skal dere kvinner fortsatt få ha monopol på.

God Helg.

2
58 svar

Virker som du har ganske liten selvrespekt som lar folk herse med deg på denne måten uten å reagere. Det er noe du kanskje kan jobbe med. Selv om du har rimelig godt utseende.

2
sanila [sitat…] Der er ikke noe "vi" her. Jeg holder meg uten av den greie- Jeg har vært på det spor hele tiden, du skjønner enten så er du ny her , eller også er du "ny oppstått" dem er...

Der er ikke noe "vi" her. Jeg holder meg uten av den greie-

En ting jeg har lært etter å ha vært på VGD. Det er trolig vikig å være politisk korrekt, samt vise at man tar avstand fra det som til enhver tid er flertallets oppfatning om hva som er rett og galt. I hvertfall om man er interessert i stjerner og tomler da.

Meg derimot: Sier det jeg mener jeg. Om hele verden er uenig så får dem heller bare være det.

2
ErnestDefarge Virker som du har ganske liten selvrespekt som lar folk herse med deg på denne måten uten å reagere. Det er noe du kanskje kan jobbe med. Selv om du har rimelig godt utseende.

Nei syntes egentlig ikke det. Reagerte på alle de og alle andre episoder jeg har blitt utsatt for, men tar det der og da og så tenker jeg ikke noe spesielt mer over det. Eneste grunnen til at jeg skrev dette er at jeg leser så mye og kvinner og hva de utsettes for av "fæle" ting at jeg ble litt lei.

1

Er man av den rette sorten og bevisst feminist i tillegg kan hva som helst være hetsende, diskrimininerende mv. For mange år siden hadde Posten i sin yrkesveiledingsbrosjyre et bilde på forsiden som ikke falt i god jord. Hvilken fæl scene var illustrert der? Jo, et bilde av en postbil samt mann og kvinne stående ved siden. Den unge mannen sto rank og så framover mens kvinnen vendte sitt blikk mot han:) Pføy! Det falt ikke i god jord hos noen og Posten ble promte anmeldt for kjønnsdiskriminering! Nå skal det sies at det ble ikke noen sak av det dengang, men det viser bare hvilket nivå av hårsårhet det er mulig å ha.

1

Så syting og klaging over bagateller skal dere kvinner fortsatt få ha monopol på.

God Helg.

Hehehe....du tok grundig eierskap i syting og klaging over bagateller her. Gratulerer!

1

Som man med rimelig godt utseende og passe veltrent kropp er jeg velsignet med bra med oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Som på julebordet i fjor, hvor en kvinne fra jobben gjentatte ganger var på meg. La sine hender på mine lår trass i at hun flere ganger fikk beskjed om at det ikke var greit. En annen gang var jeg ute med gutta og sto på dansegulvet og svinget meg. Plutselig kom 2 hender opp på magen min bakfra og klatret gradvis oppover overkroppen og mot ansiktet. Har også våket engang på fest uten genseren og buksa mi og hvor brystvortene mine ble slikket på av en dame jeg ikke ante hvem var. Har også fått gleden av fått prøve kvinnelig sexleketøy opp bakenden uten å ha blitt spurt om dette på forhånd. I tillegg til dette har jeg blitt klapset på rompa utallige ganger eller fått seksuelle kommentarer slengt etter meg. Så skjer mye rart med oss menn også skal dere vite, men flertallet av menn tror jeg faktisk ikke bryr seg så veldig mye. Hadde noe av hva jeg beskriver her skjedd andre veien, hadde det vel ofte blitt helvete eller hva.

Du er en skikkelig mann du. Det må jeg si. Av typen lite attraktiv.

Av den type der prøver at normalisere slikk adferd.

1
sanila [sitat…] Du er en skikkelig mann du. Det må jeg si. Av typen lite attraktiv. Av den type der prøver at normalisere slikk adferd.

Hvor har jeg prøvd å normalisere det?. Har jeg noe sted skrevet at jeg syntes det er greit. Nei det har jeg ikke, og jeg syntes ikke det heller.

Men det er kanskje ikke lov å føle det på denne måten i dagens samfunn. Det virker nesten som om man blir utsatt for noe av det som jeg eksempelvis har skissert så skal man automatisk være et offer enten man er mann er kvinne. Hva skjedde med det å ikke være så hårsår og faktisk tåle litt. Det er essensen i det.

Det jeg skriver er at menn i langt større grad enn kvinner ikke tar dette så alvorlig som kvinner. Mange menn blir også glade da dem i sum kanskje ikke får så mye oppmerksomhet, og mulig dem derfor kanskje godtar mer.

Ellers forhold deg gjerne til temaet eller diskuter i en annen tråd. Å komme med fornærmelser er lite konstruktivt.

1
Kistespiker Hvor har jeg prøvd å normalisere det?. Har jeg noe sted skrevet at jeg syntes det er greit. Nei det har jeg ikke, og jeg syntes ikke det heller. Men det er kanskje ikke lov å føle...

Hvor har jeg prøvd å normalisere det?. Har jeg noe sted skrevet at jeg syntes det er greit

Nei da, du har ikke direkte skrevet det.

Ikke destro, mindre, fremstiller du det som ok, ved "at vi menn holder til mer" Man skal ikke holde/finne seg i seksuell trakkasering.

Man kan si, du spiller på to heste.

Jeg har så mistanke om at din fremstilling er fake, uten at jeg gidder bruke noe vesentlig tid på at kjenne etter om jeg har rett i det.

At du våkner/kommer til deg selv i sengen med en du ikke kjenner skyldes vel fylla det og ikke overgrep.

1
sanila [sitat…] Nei da, du har ikke direkte skrevet det. Ikke destro, mindre, fremstiller du det som ok, ved "at vi menn holder til mer" Man skal ikke holde/finne seg i seksuell trakkaser...

Ikke destro, mindre, fremstiller du det som ok, ved "at vi menn holder til mer" Man skal ikke holde/finne seg i seksuell trakkasering.

Man kan si, du spiller på to heste.

Jeg har så mistanke om at din fremstilling er fake, uten at jeg gidder bruke noe vesentlig tid på at kjenne etter om jeg har rett i det.

At du våkner/kommer til deg selv i sengen med en du ikke kjenner skyldes vel fylla det og ikke overgrep.

Du antar veldig mye her.

Jeg har ikke et sted skrevet at jeg har våknet i senga med noen jeg ikke kjenner.

Det jeg skrev i innlegget var at jeg har våknet på fest av at en ukjent dame slikket på meg. Helt ukjent dame. Var veldig full og det var på en sofa og ikke i en seng.

Den andre hendelsen med leketøyet var med en jeg kjente, men som tok seg friheten til å prøve det på meg, mens hun drev med andre ting der nede. Vondt var det, og sur ble jeg der og da, men det var det.

Ellers har jeg våknet opp mange ganger i seng med kvinner fra byen. Noen ganger vellykket og noen ganger ikke. Det er sånt som skjer og det er bare vanlig.

1
Kistespiker Ikke helt enig i det, og må ikke se det ut fra mitt ståsted. Poenget var at kvinner klager lang oftere enn menn om seksuelle krenkelser etc. Menn tåler rett og slett langt mer.

Poenget var at kvinner klager lang oftere enn menn om seksuelle krenkelser etc. Menn tåler rett og slett langt mer.

Kanskje fordi:

Kvinner vet at 1 av 10 kvinner blir voldtatt? Kanskje fordi kvinner er menn underlegen når det gjelder fysisk styrke? Menn kan pga deres fysiske overlegenhet lett komme seg ut av en slik situasjon om det skulle eskalere? Den muligheten har ikke kvinner, og det vet vi.

1
HYYYL [sitat…] Hva har skjedd med folkeskikken? Hva med å oppføre seg som folk og ikke som et dyr? Det er essensen i det.

Er vel det midt i mellom som er skjæringspunktet. Noe må man faktisk tåle, selv om kanskje er litt ubehagelig. I de alle fleste tilfeller faller dette seg helt naturlig og de gangene man bommer aksepterer stort sett motparten reaksjonen.

Eksempel: Man må kanskje tåle å bli litt tafset på som mann og kvinne på et utested. Sitter man på bussen vil det være helt uhørt. Er i sånn jeg i det minste ser på det.

1
HYYYL [sitat…] Kanskje fordi: Kvinner vet at 1 av 10 kvinner blir voldtatt? Kanskje fordi kvinner er menn underlegen når det gjelder fysisk styrke? Menn kan pga deres fysiske overlegenhe...

Dette var å tenke svakt om kvinnen syntes jeg. Jeg snakker ikke om de opplagte situasjonene hvor jeg er enig i at kvinner generelt fremdeles er noe underlegne.

Ellers kan kvinner være svært sterke også. Jeg var med å skulle skille 2 kamphaner på byen engang. Et par som tydeligvis skulle gå fra hverandre på en ufin måte. Hadde aldri vært i en sånn situasjon før, men hun brukte de våpnene hun hadde. Da alt var over var jeg rispet opp i ansiktet etter hennes angrep med lange negler, samt en digert kjøttsår på foten etter at hun brukte sine høye hæler på en ufin måte.

Sist men ikke minst så er dere ganske overlegne på det mentale plan. Men er nok fremdeles verst på fysiske overgrep, men kvinner er høyt opp på motsatt statestikk.

1
HYYYL Det er ingenting som kan rettferdiggjøre menns tafsing på fremmede kvinner. Uansett hvor mye du måtte ønske dette.

Se bort i fra kjønn.

Jo.. Dersom du er ute på byen, så må faktisk din toleransegrense senkes. Endel av sjekketingen er faktisk å prøve litt, ta og tafse litt. Vi snakker ikke da om å gripe fatt i begge brystene eller legge hånda oppi skrittet på noen.

Men en hånd på rompa, ryggen, låret etc er ting man kanskje må regne med. Mann som kvinne. Blir man avvist er det naturligvis ikke lenger greit, men fortsetter man da er det en annen diskusjon.

1
HYYYL Er det slik du blir kjent med fremmede kvinner? Neppe et godt sjakktrekk.

Du tok han ikke nei.

Men det har hendt jeg er blitt "sjekket" at jeg hadde tilstrekkelig utstyr å fullføre kvelden med ja. Ikke alltid av kvinner jeg har hatt særlig kjennskap til.

Burde jeg løpe til politiet?

Men ta det med ro.

Jeg ønsker på alle måter å forsvare kvinnenes rett til å bestemme over egen kropp, hva de vil være med på og har som grunnprinsipp at en kvinnes NEI er NEI uansett hvor "langt mannen føler han alt har kommet"

Ikke engang fingeren under trusestrikken er "gyldig" grunn for voldtekt i mitt hode.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...