Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det menn som trenger likestilling?

Denne artikkelen belyser et par viktige spørsmål. Det viktigste.

"Hvilken sum av enkelthendelser er det som gjør at det er flest menn som tar livet av seg, som har rusproblemer, er voldsofre og voldsutøvere, har alvorlige sykdommer, og lever kortere enn kvinner?"

I et samfunn der kvinner systematisk og strukturelt undertrykkes, er det merkelig at det er menn som er i stort flertall blant taperne i samfunnet.

2
24 svar

24 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ONV95

Ja selvsagt, det er menns egen feil at de ender opp som tapere. Mens det er selvsagt strukturelle grunner til at ikke kvinner blir toppledere.

3

HYYYL

Det er en kjent sak at menn ikke er så flink med å oppsøke lege om de er syke eller sliter psykisk. Der har menn mye å hente om de blir flinkere til nettopp dette.

1

Kistespiker

Ja, så menn skal ha sekundær boligadresse på legekontoret. Legene våre har mer enn nok å gjøre om dagen, og det siste samfunnet trenger er at menn begynner å gå like mye til legen som kvinner. Ikke bare vil det koste sinnsvake summer, men mye av det er også kun syting og klaging.

1

Villans20

Menn trenger ikke likestilling nei. I motsetning til kvinner så sipper vi ikke eller spiller "offeret", men vi står opp hver dag, tror på oss selv og jobber til vi får resultater.

Bare betamenn og ulykkelige feminister som tyr til bitterhet og klaging når de er misfornøyd med livet sitt.

2

Kistespiker

I et samfunn der kvinner systematisk og strukturelt undertrykkes, er det merkelig at det er menn som er i stort flertall blant taperne i samfunnet.

Punkt 1 så undertrykkes ikke kvinner i Norge.

En mulig forklaring er at menn som ikke er enig om samfunnsutvikling og likestilling automatisk fryses ut og forkastes fra fra samfunnet, og det kun fordi de ikke er enige med flertallet av befolkningen.

2

ONV95

Du har et poeng som gjelder for mange menn.

På den annen side holder menn samfunnets hjul gående med generelt lavere sykefravær enn kvinner og større ambisjoner. Det store flertall av Gründere som lykkes er menn, de jobber hardere og satser mere. Det skaper vinnere og tapere.

2

Kistespiker

På den annen side holder menn samfunnets hjul gående med generelt lavere sykefravær enn kvinner og større ambisjoner

Dette tør du å skrive her inne. Nå kommer HYYLekoret snart.

1

joplina

På den annen side holder menn samfunnets hjul gående med generelt lavere sykefravær enn kvinner og større ambisjoner. Det store flertall av Gründere som lykkes er menn, de jobber hardere og satser mere. Det skaper vinnere og tapere

.....og hvor kommer kvinnene inn i dette bildet.....??

Menn "jobber hardere, satser mer, skaper vinnere og tapere", oppsøker ikke hjelp når de trenger det eller noen å snakke med når de trenger det osv blabla.......og er det kvinners ansvar på noe vis...?

1

vidar

I et samfunn der kvinner systematisk og strukturelt undertrykkes

Tror du virkelig på dette?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...