Likestilling

FjodorDVD

Kvinnedagen 2021

Markeringen av dagen må nødvendigvis bli annerledes. Fra Kvinnefrontens hjemmeside viser oversikten noen enkelte fysiske sammenkomster, men for det meste digitale greier.

Fanespørsmål har i år uteblitt fra pressens oppmerksomhet. Synd, for det har vært både informativt og underholdende. Det var enklere før da rettigheter og likestilling var opplagte saker å kjempe for. I dag mangler de opplagte sakene. Surrogati, kjønnslemlestelse, au-pair og influenserveldet er der, men Kvinnefronten vil liksom ikke tråkke noen på tærne. Det er så mye enklere å bare trakassere hvite middelaldrende menn.

Finnes det da fortsatt noen grunn til å markere kvinnedagen?

1
14 svar

I dag skal det selvsagt gratuleres med 8. Mars da. Spesielt vil jeg ønske alle yngre, slanke og skjønne kvinner jeg treffer på kafe i dag. Det kan jo hende dette ender med virkelig likestilling før kvelden er omme hvis en legger kabalen riktig her...

Måtte dere kose dere med å feire 150-årsdagen for en av de første kvinnelige globalister. Hun ville vel også rapport at det var Tyske menn som hadde voldtatt henne, selv om det var "flyktninger" for å opprettholde det korrekte bilde..

Selv planlegger jeg å legge opp løpet etter terrenget i dag.

1
joplina [sitat…] Sisters are doin' it for themselves

Stand by your man

Ikke analyser symbolikken til verdens ende her. Men merk følgende poeng. Vi er motpoler i det meste. Fra naturvitenskapens side skulle vi tiltrekkes hverandre. Politikk er ikke naturvitenskap. Det er makt. Makt misbrukes. Der gråsoner skal reguleres ved lov vil jeg være løsningsorientert, men neofeministene vil bare sette menn i gapestokk. Barnesexdukker, sexkjøpslov og samtykkelov for eksempel. Hvordan skal en godkjent sexdukke se ut og hva skal egentlig til for at to voksne kan være private og hvordan skal dette dokumenteres? Men en åndssvak dukkeeier, en handicapet jomfru eller full ungdom blir knust av statsmakt for offerløs kriminalitet.

Motpoler i politikk, men det burde vært fred bare man ikke invaderer hverandres grenser.

1
FjodorDVD Stand by your man Ikke analyser symbolikken til verdens ende her. Men merk følgende poeng. Vi er motpoler i det meste. Fra naturvitenskapens side skulle vi tiltrekkes hverandre. Po...

Stand by your man

Okay, so what do you think, you're Elvis or something?

That don't impress me much

Oh no

That don't impress me much

Oh no

Yeah, woo!

Oh no, alright, alright

You're Tarzan

Captain Kirk maybe?

John Wayne?

Whatever, nuh-uh

That don't impress me much

1

FjodorDVD: Vi menn skal ikke tro at vi er noe, og all lyst og kåtskap skal godkjennes og stemples av kvinner/feminister i framtia. Det er drømmen deres ihvertfall! Menn er problemløsere og kvinner er sin egen værste fiende, de graver sin egen grav der de står med pekefingeren og harmdirrende stemme og kjefter på dem som ga dem alt av bunnløs kjærlighet. Strong & indipendent:-)))That dont impress me at all.

1
59387 FjodorDVD: Vi menn skal ikke tro at vi er noe, og all lyst og kåtskap skal godkjennes og stemples av kvinner/feminister i framtia. Det er drømmen deres ihvertfall! Menn er probleml...

Vi menn skal ikke tro at vi er noe, og all lyst og kåtskap skal godkjennes og stemples av kvinner/feminister i framtia.

Korrekt.

Dere er ikke bedre eller hevet over kvinner på noen måte. Slik kvinner ikke er bedre eller hevet over menn på noen måte.

Kvinner og menn er to utgaver av akkurat det samme = mennesket.

- Og er det slik at lysten og kåtskapen til menn skal leves ut sammen med en kvinne - så skal selvsagt den kvinnen godkjenne/bifalle dette samkvem.

Hvis ikke menn er interesserte i det men bare tar seg til rette , så kan og bør enhver kvinne som utsettes for slikt stemple det med blokkbokstaver og utestemme. Annet skulle bare mangle.

Ganske fasinerende at menn i 2021 FORTSATT kverulerer om dette og mener seg berettiget på den ene siden og de evige offer på den andre siden :D

- Og så menn da...som har hele 2 mannsdager i året å hedre seg selve på...eller er det kanskje nettopp derfor :)

"Mannsdagen har blitt arrangert på ulike datoer, bl.a. 7. oktober og 19. november. Arrangørenes begrunnelser for arrangementet har variert. Flere arrangører har opplyst at formålet er å være en kampdag for menns rettigheter,"

- Meredith Brooks -

1
joplina [sitat…] Korrekt. Dere er ikke bedre eller hevet over kvinner på noen måte. Slik kvinner ikke er bedre eller hevet over menn på noen måte. Kvinner og menn er to utgaver av akkurat...

så skal selvsagt den kvinnen godkjenne/bifalle dette samkvem.

Jeg har ikke sett du har skrevet noe om samtykkelov eller samtykkeapp tidligere. Jeg har flagget at samtykkelov er idioti. Men gjerne samtykkelov om der tilrettelegges for å dokumentere samtykke. Likefullt idioti, men om de gjør noen glad så da så. Hva mener du om samtykkelov?

Lill Lindfors

1
FjodorDVD [sitat…] Jeg har ikke sett du har skrevet noe om samtykkelov eller samtykkeapp tidligere. Jeg har flagget at samtykkelov er idioti. Men gjerne samtykkelov om der tilrettelegges for...

Jeg har ikke sett du har skrevet noe om samtykkelov eller samtykkeapp tidligere.

Jeg gjorde det ikke heller i setningen du siterte.

- Når det er sagt så syns jeg at en samtykkelov er den rene falitterklæring på menns vegne.

At det virkelig må være en holdningskrise blant menn hvis det er så vanlig og hyppig forekommende at mulige seksualpartneres ønsker om sex eller manglende/fraværende ønsker om sex ignoreres - slik at det er nødvendig å få en samtykkelov på plass og i virke som forteller menn hvordan de kan te seg og handle når de ønsker seg sex og intimitet med en annen.... Komplett krise.

...så spørsmålet er vel egentlig hvorvidt det ER en utbredt holdningskrise blant menn eller ikke. Er det?

- For det er ikke noe alternativ å etterlyse større romslighet og forståelse for de menn som ikke bryr seg om gjensidighet men tar seg til rette fordi det "vil ha" og de "vil ha" der og da/ her & nå. Slikt er bare uakseptabelt.

1
joplina [sitat…] Jeg gjorde det ikke heller i setningen du siterte. - Når det er sagt så syns jeg at en samtykkelov er den rene falitterklæring på menns vegne. At det virkelig må være en h...

...så spørsmålet er vel egentlig hvorvidt det ER en utbredt holdningskrise blant menn eller ikke. Er det?

Nå mener jeg det er en utbredt holdningskrise for fornuften. Adresserer du holdningskrisen mot menn er vi uenige. Holdningene som råder i ungdomsmiljøer med hormoner, fest og rus bekymrer, men muntlig samtykkelov er uten betydning. Jeg har sansen for strengere oppdragelse og disiplin i overgangen til voksenliv, men man skal jammen være klok når man skal veilede unge om slikt.

1
FjodorDVD [sitat…] Nå mener jeg det er en utbredt holdningskrise for fornuften. Adresserer du holdningskrisen mot menn er vi uenige. Holdningene som råder i ungdomsmiljøer med hormoner, fest...

Nå mener jeg det er en utbredt holdningskrise for fornuften. Adresserer du holdningskrisen mot menn er vi uenige.

Hva er vi uenige om..?

At flest sedelighetsforbrytelser begås av menn...?

At av alle anmeldte voldtekter er menn overrepresenterte som utøvere..?

At flere jenter/kvinner er offer for seksuallovbrudd enn gutter/menn?

Er det semantikken du er uenig i..?

- Hva tror du hensikten med en samtykkelov er..?

1

Joplina: Jeg snakker da ikke om å bare ta seg tilrette! Det er her verdens eldste yrke kommer inn i bilde.

1
59387 Joplina: Jeg snakker da ikke om å bare ta seg tilrette! Det er her verdens eldste yrke kommer inn i bilde.

Kan ikke se at du har satt prostitusjon på dagsordenen her - og jeg tror ikke at du kan sitere deg selv på noe slikt heller.

Mitt svar til det du faktisk skrev er fortsatt det samme :

"Dere er ikke bedre eller hevet over kvinner på noen måte. Slik kvinner ikke er bedre eller hevet over menn på noen måte.

Kvinner og menn er to utgaver av akkurat det samme = mennesket.

- Og er det slik at lysten og kåtskapen til menn skal leves ut sammen med en kvinne - så skal selvsagt den kvinnen godkjenne/bifalle dette samkvem.

Hvis ikke menn er interesserte i det men bare tar seg til rette , så kan og bør enhver kvinne som utsettes for slikt stemple det med blokkbokstaver og utestemme. Annet skulle bare mangle."

1

Joplina: Denne godkjennelsen kan man og oppnå igjennom en bytteavtale de begge er fornøyd med. Den praksisen har vært her siden tidenes morgen.

1
joplina [sitat…] Hva er vi uenige om..? At flest sedelighetsforbrytelser begås av menn...? At av alle anmeldte voldtekter er menn overrepresenterte som utøvere..? At flere jenter/kvinner e...

Vi er uenig om allmenn verdi av en samtykkelov uten beviskrav eller dokumentasjon. Så er vi enige om at menn er overrepresentert.

Men la meg minne om at menn er overrepresentert i å få falske anklager på seg og justismord.

Falske anklager er et ødeleggende våpen. Øvrigheten mener falske anklager kan svekke troverdigheten til virkelige offer i overgrepssaker. Ingen omtanke for de som får sine liv ødelagt av falske anklager altså. Det er ståa.

Skal det da lages en samtykkelov, ja da vil jeg gjerne ha et dokumentasjonskrav også. For hensikten er vel ikke bare et virkemiddel for å skade menn?

1
Laster...