Likestilling

59387

Skape marked

I USA er det ca 350 millioner mennesker, og ifølge statistikker forskning og undersøkelser så er det kun i underkant av 20% av den mannlige heterofile befolkningen som får sex regelmessig. Blant de 80% som får smuler eller ingenting på sexfronten er det gifte menn, incels og alt imellom.

Av 175 millioner menn så er det 100 millioner menn+ som faller utenfor på dette området, i USA, 100 MILLIONER MENN i the land of the free and the home of the brave. Feminisme, trygd og feminiseringen og avmaskuliseringen av menn har helt klart ødelagt dynamikken mellom kjønnene. Kvinnene trenger ikke menn lenger og kan velge de menn som alle de andre damene vil ha, pluss at kjøpesex er ulovlig over hele USA utenom Nevada. Da er det 100 millioner menn som damer gir blaffen i, ikke får de lov til å kjøpe sex, og menn med sexdukker blir hånet og ledd av.

Feminister sier at det er sexkjøperen som er problemet, at det er sexkjøperen som gjør markedet mulig, ingen kjøper ingen selger sier de. Men ærlig talt, hvem er det som EGENTLIG skaper marked for sexarbeid og utvikling av sexroboter?

1
287 svar

Når skjevheten og ubalansen på noe så viktig er så stor, så er det veldig tydelig at ekte og genuin likestilling verken er en prioritet eller ett mål, case closed! Link? Bare å google eller gå inn på YouTube.

1

59387: Hvordan stattestikk og forskning er det du viser til? Har problem med og finne disse tallene du viser til?

1

Farmer: Vel, du kan jo starte med å sjekke ut Red Pill Truth, Rollo Tomassi.

1

HYYYL: Red Pill tar for seg langt mer enn bare incel’s, men incel’s fortjener langt mer forståelse enn de får i samfunnet idag.

1

Joplina: Hvorfor det..? Incel problemet er ett manneproblem som du gir blaffen i, husk at incel’s har familie som bryr seg om dem og. En grei kar med fast jobb og rent rulleblad, har aldri slått ei dame, punktelig og hederlig, er altså en incel fordi han er (p)syk i hode?

2

Joplina: Når så mange menn faller utenfor pga grunnene jeg nevnte i første kommentar, når skjevhetene er SÅ store, så kaller du de som ufrivillig faller utenfor på dette området for (p)syke i hode..?

1

Feminister sier at det er sexkjøperen som er problemet, at det er sexkjøperen som gjør markedet mulig, ingen kjøper ingen selger sier de. Men ærlig talt, hvem er det som EGENTLIG skaper marked for sexarbeid og utvikling av sexroboter?

Feminister av i dag har på vegne av kvinnen frivillig gitt fra seg sin myndighet. I spørsmål angående sin egen kropp er kvinnen faktisk fratatt sin samtykkekompetanse da denne nå forvaltes av kristne og feministiske organisasjoner på vegne av staten.

Hva denne type feminister sier er irrelevant for virkelighetens verden. De er virkelig p(syke) i hodet. Det er bortkastet å lete etter logiske prinsipper der i gården.

Grip heller dagen og nyt livet.

1

Kvinnene trenger ikke menn lenger

Ja, og godt er det at kvinner ikke holdes kunstig avhengig av menn - slik at de tvinges til å måtte inngå "forhold" til, og ha sex med - menn de ikke ønsker ha noe å gjøre med.

Tiden med systemisk voldtekt - som er hva å tvinge kvinner til å ha sex med menn de egentlig ikke ønsker ha noe å gjøre med, for å klare seg i samfunnet - faktisk er, er heldigvis forbi.

Og ja, da vil det selvfølgelig være mange menn som ikke er ønsket av kvinner - da den eneste grunnen til at de var "ønsket", var fordi kvinner ble holdt kunstig avhengig av dem - ikke fordi de faktisk var attraktive for kvinner.

Mao: Den eneste grunnen til at mange menn fikk formert seg, var fordi man tvang kvinner til å formere seg med dem. I et fritt samfunn, vil selvsagt ikke dette skje - da vil genene som er avhengig av systematisk tvang og voldtekt for å bli videreført, dø ut - heldigvis.

Når kvinner ikke lenger blir holdt kunstig avhengig av menn, slik at uattraktive menn får mulighet til å voldta dem med samfunnets velsignelse - så vil kvinner selvsagt bare velge å inngå forhold med og ha sex med menn de faktisk finner attraktive.

(når det er sagt, så bør sexarbeid være legalisert, og regulert, slik at man får det i ordnede former hvor man kan forhindre faktisk trafficking og utnyttelse - sexdukker og roboter har jeg ingen problemer med, så lenge de er modellert på voksne kvinner/menn, og ikke barn)

1

OldNick: Over 75% av alle skatteinntekter, olja og oppbyggingen av et sivilisert og fredelig samfunn og velferden generelt er det menn som har jobba og sliti for, dykka etter, bygd og skapt. Fred og frihet er det menn som har blødd og dødd for. Så de mulighetene og den friheten kvinner har til å velge menn ut ifra hva dere har lyst på, er det menn som har blødd dødd, dykket bygd og skapt for dere! Dere kan ha sex med hvem dere vil fordi menn har gitt dere muligheten til det.

Det er jo litt rart da, å si at om en kvinne legger an på en mann og har sex med han fordi hun trenger noe fra han, så siden hun trenger noe fra han og det er hun som har tatt initiativet, så er det voldtekt fra hans side..? Systematisk voldtekt..? Bare bortskjemte tanter med man-made yrkesmuligheter og velferd i ryggen som kan si noe sånt.

En tidligere kompis av meg har fått 2 barn, han er avhengig av trygd, har vært det i mange år. Han er en upålitelig type, bruker dop og har fått sparken fra mange jobber fordi han kan ikke klokka og er ikke til å stole på i hele tatt. Men, draget på damene har han! Mora til barna hans går på trygd og, og hun valgte å få 2 barn med denne mannen som og går på trygd. Poenget er at hvis velferd og økonomisk backup ikke eksisterte, så ville det vært galskap for henne å få barn med denne mannen. En kjedelig forutsigbar arbeisom og punktlig type hadde nok vært mye mer fristende hvis trygd og velferd ikke hadde vært der for å redde henne.

Så den friheten du snakker om at kvinner heldigvis har idag, den er 100% Man - made! Og avviste menn tvinges over skatteseddelen til å finansiere kvinners veldig ofte uansvarlige valg av menn.

1

59387: Hva har egentlig dette med likestilling og gjøre, og hva skal gjøres mener du?

Jeg vil tro dette med incel er komplekst, som alt annet i verden.

Det finnes vel like mange motiver i disse personene som det finnes incel.

Generelt burde vi sette oss inn i alle aspekter blant svakere grupper i samfunnet. Også de som har tilpasningsproblemer og også er incel.

Og avskrive disse som undernennesker er en tankegang som er foreldet for lenge siden.

La nå konservative svart bitt menneskene som fortsatt har en over og ned holdning rote med sitt.

Men dette gjelder like mye menn som er incel og også har denne holdningen for det endre kjønn.

1

OldNick: Hvem skaper markedet for sexkjøp og sexroboter idag? Er det menn sin feil, som har gitt kvinner trygd velferd yrkesmuligheter og frihet, som har ført til at kvinner ikke trenger menn? Eller er det kvinner sin feil siden de ikke trenger menn mer, sult kulde og nød er ikke en trussel lenger fordi staten kan stjele fra skattebetalerne og belønne kvinnene for deres uansvarlige mannevalg/livsvalg? Kvinner har sørget for sexkjøpsloven og, og når kvinner ikke ‘’trenger’’ menn, og i tillegg går etter de populære mennene som de andre damene vil ha, da er det mange (gode og kjedelige) som faller utenfor. Damer deler heller på 1 som er populær enn å ha 1 kjedelig og snill for seg selv, så hvem skaper markedet for sexkjøp og sexroboter?

1

Farmer: Det dreier seg om mye mer enn incel. Det er incel volcel relationshit divorserape osvosv. Alle disse 4+ faktorene er med på å skape marked for sexarbeid og sexroboter.

1
59387 OldNick: Hvem skaper markedet for sexkjøp og sexroboter idag? Er det menn sin feil, som har gitt kvinner trygd velferd yrkesmuligheter og frihet, som har ført til at kvinner ikke t...

59387: Sexroboter er vel ikke noe problem for dem som ønsker dette.

Prostitusjon har jeg delte meninger om. Men jeg støtter sexkjøploven under tvil.

Vanskelig og vite hvem som frivillig prostituerer seg og hvem som er under tvang. Jeg vil tro 90% prostituerte hadde valgt annerledes om dem følte på en valgfrihet.

Den resterende 10 % er vel muligens fanget i en ide om luksusliv.

Du virker heller ikke inntressert og diskutere komplekset med menn sine utfordringer på en objektiv måte, har jeg inntrykk av.

Dette problemet stikker dypere i samfunnet enn hvor mye sex man har tilgang på.

Det er slike tankegang som du beskriver som setter menn til offerrollen.

1
59387 Farmer: Det dreier seg om mye mer enn incel. Det er incel volcel relationshit divorserape osvosv. Alle disse 4+ faktorene er med på å skape marked for sexarbeid og sexroboter.

59387: Sex kjøp markedet har vært der like lenge som prostitusjon. Så jeg er ikke enig i at det skapes et spesielt marked nå, som ikke var før.

Undersøkelser viser at sex markedet består av mange grupper. Også grupper som har tilgang på sex uten og kjøpe dette.

1
59387 OldNick: Hvem skaper markedet for sexkjøp og sexroboter idag? Er det menn sin feil, som har gitt kvinner trygd velferd yrkesmuligheter og frihet, som har ført til at kvinner ikke t...

59387: Hva mener du med at menn har gitt kvinner velferd.

Hvem har historisk vært hjemme og passet/ oppdratt våre barn, tatt vare på hus og hjem, stelt småbruket, laget maten på bordet og tatt vare på oss menn emosjonelt oppover i historien, mens vi var på jobb, eller ute og drakk bort lønna?

Dette har jo en like stor verdi i samfunnet. Er det ikke reell likestilling du vil ha?

1

Farmer: Ja, sexkjøp og sexjandel har eksistert like lenge, det er ett litt sånn høna eller egget - spørsmål. Og ja, hadde penger vokst på trær så hadde nok mange valgt annerledes yrkesmessig, men vi ser på mulighetene/realitetene og tilpasser oss. Sexarbeid er ikke noe som passer alle, bygg og anlegg eller å jobbe på ett kjøkken passer ikke alle det heller.

jeg kan diskutere komplekset med menn sine utfordringer jeg, på en objektiv måte. Kan prøve ihvertfall:). Hva lurer du på?

1

Farmer: Husmorrollen har vært viktig, det er den fremdeles. Har kvinner bygd opp velferden? Jens Stoltenberg sa i sin siste nyttårstale som statsminister at Norge ikke er rike pga olja, men pga kvinners deltagelse i arbeidslivet:).. Er du av den oppfattningen og?

1
59387 Farmer: Ja, sexkjøp og sexjandel har eksistert like lenge, det er ett litt sånn høna eller egget - spørsmål. Og ja, hadde penger vokst på trær så hadde nok mange valgt annerledes y...

59387: Hva jeg lurer på? Jeg er mann selv. Mine subjektive behov er egentlig irrelevant for denne debatten.

Men du svarte egentlig ikke på de faktorene jeg tok opp og påpekte i mitt første innlegg i dag.

Det du tar opp er isolert sett forskjellige utfordringer og temaer rund oss mennesker, som blant annet kulminerer med selvbilde og selvrespekt.

Det ene temaet av det du tar opp omhandler hvordan vi både som medmennesker og sosial politikk omfavner og forstår utfordringer folk har. En viktig faktor her er forskjeller i samfunnet som omhandlet fordelingspolitikken

Vi må forstå mekanismer som påvirker oss menn destruktivt psykisk. Men vi må gjøre samme øvelsen andre veien.

Menn sine reaksjonsmønstre når vi sliter, er det mindre forståelse for i samfunnet. Derfor blir vi følelsesmessig diskriminert, og får ofte skylda når det er noe som kulminerer i en konflikt eller uenighet.

Dette for at vi for ofte tyr til vold. Paradokset er at vi ikke får forebyggey dette uten og anerkjenne de følelsene som skaper sinne.

De prostituerte er jo også i en katogori som må møtes med forståelse og åpenhet.

Men da må vi høre på både de prostituerte, dem som jobber opp mot gruppen og psykologiske miljøer.

Når vi forstår komplekset angående oss mennesker, også menn, så sitter vi igjen med noen skjebner vi ikke kan forvente endrer seg uten terapi og hjelp. Dette av forskjellige grunner, men oftes traumer og fastlåste livssituasjoner.

Så har du oss andre. Hva er naturlig og først gjøre om man mister relasjoner, eller sliter med det andre kjønn?

Jeg vil tenke på at vi først går i oss selv og prøve finne ut hva vi kan endre. Ikke sikkert det hjelper, men de fleste prøver dette først.

Når vi mennesker får problemer som er knyttet til skam og stigmatisering, så er mennesker med lite nære relasjoner, eller destruktive relasjoner mere utsatte for og bli avspist med et dårlig rykte, og derav utstøtt.

Forskning viser at mennesker som kjenner deg, lettere viser nyskjerrighet og forståelse for din situvasjon, en hva fremmede mennesker gjør. Dette kan vi jo alle reflektere litt over om vi ønsker et mere inkluderende samfunn.

1
59387 Farmer: Mener du virkeleg at trygd velferd og jobbmuligheter ikke har på virket kjønnsdynamikken, really? Når man ikke trenger hverandre lenger, så er man ikke like grei mot hveran...

59387: Selvfølgelig påvirker dette dynamikken, på både godt og vondt. Generelt er det jo en posetivt utvikling at mennesker blir mere selvstendige.

Vi er jo fortsatt avhengige av hverandre. Ser enkelte både menn og kvinner påstår det motsatte. Men det er bare tøv. Tror ikke det er noe forskning som viser at vi ikke har en avhengighet mellom kjønn.

Men dette har nok en større likevekt en tidligere.

Stoltenberg mente egentlig at vi ikke hadde hatt samme skatteinngangen, og derav velferd om ikke både kvinner og menn var i arbeid.

1

Farmer: Det første spørsmålet, hva dette har med likestilling å gjøre? Det er jo klart at når skjevhetene blir så store pga at man ikke trenger hverandre slik man gjorde før i tiden, og problemene på den ene siden blir feid under teppet og demonisert, så er det jo tydelig at reell likestilling ikke er en prioritet eller ett mål.

De fleste menn tyr ikke til vold, men noen menn gjør det.

Stoltenberg er en stolt feminist som ungikk å nevne at kvinner betaler minst inn og tar mest ut. Bra at kvinner bidrar og betaler skatt, men at vi har solid velferd pga det er bare ønsketenkning.

1
Laster...