Likestilling

Karlheinz1

Hvorfor er kvinner blitt så late??

Leste i en av våre største aviser at kvinnen er på vei ut av kjøkkenet, at de bremser. Hva er vi menn har gjort for å fortjene dette?? Kvinnene er blitt late på bekostning av oss, vi skal liksom gjøre husarbeid nå. Jeg sier bare en ting: dette er bygynnelsen til slutten for vår sivilisasjon. Skjerp dere kvinnfolk, ut av kaffebarene og inn på kjøkkenet. Dere kan jo få friheten til å ha en mobil (uten vibrator) slik at dere kan skravle timevis med likesinnede veninner, og likevel gjøre plikten som husmor. Det kalles kombinasjonshusmor.

Mvh Karheinz, som er skaket over utviklingen

1
25 svar

Jeg blir forbannet når jeg leser innlegget ditt. Det kan ha med å gjøre at jeg faktisk er fornærmet på deg fra før av pga. at du ikke liker bart.. Jeg er faktisk veldig stolt av barten min..

Jeg er mer bekymret over at menn er på vei ut av soverommet (les om unge gutter med prestasjonsangst og potensproblemer!) og inn på kjøkkenet.. De synes vi jenter krever for mye i senga. Og ja tenk, vi vil også ha orgasme og ikke bare ligge der og ta imot ladninger fra gærne mannfolk som deg. Vi vil ogå ha .............

Jeg vil mer enn gjerne lage mat, hvis bare jeg kan få lurt med meg et jævla mannfolk inn på soverommet"!!!!!

FÅ MANNFOLKA UT AV KJØKKENET OG INN PÅ SOVEROMMET: JEG KAN HELLER KJØPE MEG EN BURGER; MEN EN MANN ER ENDA BEDRE ENN BATTERIDREVNE UTSTYR!!!

Jippi

1

Skjerp deg Karl,ikke kvinnenes skyld at enkelte av dere menn er så lite attraktive at dere blir konkurrert ut av tekniske hjelpemidler. Invester i en kokebok,ta deg et kurs i elementært renhold,kort sagt:gi deg over. Resultatet av dette kan faktisk bli at du blir den heldige utvalgte som får dele livet med en kvinne. Da slipper du å sitte siklende over tastaturet mens du koker i hop nok en fantasihistorie fra et innbilt sexliv.

1
midas Skjerp deg Karl,ikke kvinnenes skyld at enkelte av dere menn er så lite attraktive at dere blir konkurrert ut av tekniske hjelpemidler. Invester i en kokebok,ta deg et kurs i eleme...

"midas skrev: Skjerp deg Karl,ikke kvinnenes skyld at enkelte av dere menn er så lite attraktive at dere blir konkurrert ut av tekniske hjelpemidler. Invester i en kokebok,ta deg et kurs i elementært renhold,kort sagt:gi deg over. Resultatet av dette kan faktisk bli at du blir den heldige utvalgte som får dele livet med en kvinne. Da slipper du å sitte siklende over tastaturet mens du koker i hop nok en fantasihistorie fra et innbilt sexliv.

Det er ikke snakk om menn er attraktive eller ikke. Det er snakk om kvinners maglende respekt for mannen. Kvinner har og bør i all fremtid gjøre sine menn til lags slik at vi blir fornøyd da vi skal bidra til samfunnets vekst. Derfor bør kvinnene legge til rette forholdene slik at vi kan gjøre en best mulig jobb for landet. Hva hadde skjedd hvis vi måtte stå på kjøkkenet, mens alle damer tuklet med seg selv og sin mobiltelefon når de ikke skravlet med andre late kvinnfolk på cafè i timesvis?? Jo, da hadde det Norske samfunnet blitt et adskillig fattigere og værre sted å leve i. Det hadde ikke blitt noen verdiskapning og kvinnene hadde blitt enda mer deprimerte pga dårlig råd til telefonkort og sminke. Det er derfor jeg mener denne trenden er som en kreftsvulst for vårt samfunn. Gjør dere oss menn til lags å bryter denne trenden kan vi kanskje rette opp litt av skaden.

Mvh Karlheinz, som ser alvorlig på den nåværende trenden

1
Karlheinz1 "midas skrev: Skjerp deg Karl,ikke kvinnenes skyld at enkelte av dere menn er så lite attraktive at dere blir konkurrert ut av tekniske hjelpemidler. Invester i en kokebok,ta deg e...

Forstår dine problemer,Karl. Dessverre finnes det ingen enkle løsninger for deg:-) Legg merke til hvordan du avslører deg selv og dine svakheter i ditt innlegg.Du antyder at kvinnene må legge forholdene til rette for at dere skal bli i stand til å gjøre en god jobb. Den verdiskapningen du etterlyser blir i dette øyeblikk ivaretatt av alle de tusener av flinke yrkeskvinner som har det for travelt på jobb til at de kan skjenke deg og dine hverdagsproblemer for mange tanker. Du lurer på hva som hadde skjedd hvis du måtte stå på kjøkkenet mens damen tukler med seg selv og sin mobiltelefon.Dette kan du vanskelig finne ut før du vandrer den tunge vei for å utføre kjøkkentjeneste.Du kan bli overrasket,kanskje hun får tid til å tukle med deg,til og med! Stå på Karl,din omvendelse til å bli et brukbart husfaremne vil nok bli et relativt tungt omskoleringsprosjekt,men det er viktig at du ikke mister trua:-)

1

Kanskje grunnen til at jenter trekker ut av kjøkknet er det at vi trekker mer og mer inn i arbeidslivet.. Mange av oss jobber, og vi liker det! Kvinnen er ikke laget for å blidgjøre menn.. Og, vi har, tro det eller ei, flere egenskaper enn å stå på kjøkknet.. Men jeg skal ærlig innrømme, jeg liker å lage mat til andre, jeg liker å lage mat til venner, både når de er hos meg, og når jeg er hos dem enkelte ganger.. Da er det så klart utrolig koslig når de gir komplemanger over at maten er god.. Men jeg gjør dette fordi jeg liker det, ikke fordi jeg føler det er min plikt å lage mat til mannfolk.. Den dagen jeg føler det er en plikt, da oppsøker jeg psykolog..

Kjenner forresten en, han jobber, hun jobber.. Han slutter en time før henne, så han kommer seg hjem før henne, og når hun kommer hjem står middagen på bordet.. Og gud som den mannen kan lage mat.. ;) Hehe Han er forøvrig den jeg har lært å lage en del av maten av, nemlig faren min.. Kjerringa er riktig nok ikke mamma da, men samboern hans..

Så, det er ikke kvinnens rolle å lage mat, men vi kan, det kan menn også... Personlig syns jeg det viktigste målet ved matlagning er at man spiser og overlever enn hvem som lager det..

Og forresten, det du sier i innlegget ditt lyser gammle holdninger som er utdatert for ganske lenge siden... For tenk deg, det finnes kvinner i leder stillinger, det finnes kvinner som mekker bil, det finnes kvinner som mekker fly... Det finns menn i sykepleier stillinger, som lærere osv.. Vi lever i 2002, ikke i 1940årene..

---Veslepuz---

"Fader Mustang, du som er stødig. Hellig være dine hester, på grusvei som asfalt. Forlat våre kjøre&hviletider. Led meg ikke inn i Volkswagen, og fri meg fra Audi!"

1
Veslepuzen Kanskje grunnen til at jenter trekker ut av kjøkknet er det at vi trekker mer og mer inn i arbeidslivet.. Mange av oss jobber, og vi liker det! Kvinnen er ikke laget for å blidgjør...

"Veslepuzen skrev: Kanskje grunnen til at jenter trekker ut av kjøkknet er det at vi trekker mer og mer inn i arbeidslivet.. Mange av oss jobber, og vi liker det! Kvinnen er ikke laget for å blidgjøre menn.. "

Mannen er vitterligen ikke laget for å blidgjøre kvinner heller.

"Og, vi har, tro det eller ei, flere egenskaper enn å stå på kjøkknet.. Men jeg skal ærlig innrømme, jeg liker å lage mat til andre, jeg liker å lage mat til venner, både når de er hos meg, og når jeg er hos dem enkelte ganger.. Da er det så klart utrolig koslig når de gir komplemanger over at maten er god.. Men jeg gjør dette fordi jeg liker det, ikke fordi jeg føler det er min plikt å lage mat til mannfolk.. Den dagen jeg føler det er en plikt, da oppsøker jeg psykolog.. "

Den dagen du føler det er en plikt er det fordi en hærskare av aktivister/feminister/kvinneforkjempere/(fyll inn) har stått sammenhengene og messet i 40 år om hvor nedverdigende det er å like å lage mat for andre. Noen gang lurt på hvorfor Ingrid Espelid Hovig er byttet ut med Lars Barmen og Jamie oliver? Det er politisk uakseptabelt å vise kvinner på TV som lager mat, for det er undertrykkelse.

"Så, det er ikke kvinnens rolle å lage mat, men vi kan, det kan menn også... "

Menn kan, nå får de lov, menn liker å lage ting, skape, og ødelegge. Matlaging gir oss alt. Unge jenter blir mer og mer udugelige, tipper vi ser julemiddager på 7eleven om 20 år, laget for single venninner, som ikke har en kreativ mann hjemme.

"Personlig syns jeg det viktigste målet ved matlagning er at man spiser og overlever enn hvem som lager det.. "

Salut.

1
GÆRNA Jeg blir forbannet når jeg leser innlegget ditt. Det kan ha med å gjøre at jeg faktisk er fornærmet på deg fra før av pga. at du ikke liker bart.. Jeg er faktisk veldig stolt av ba...

GÆRNA skrev: Jeg blir forbannet når jeg leser innlegget ditt. Det kan ha med å gjøre at jeg faktisk er fornærmet på deg fra før av pga. at du ikke liker bart.. Jeg er faktisk veldig stolt av barten min..

At du er latterlig når du sier dette....går utifra at du er en "kvinne".....kvinner med bart er noe av de mest ekleste som finnes...ÆSJ...

Ellers enda et slående innlegg fra karl, stå på..hehe...... WipeOut--------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1
baxel "Veslepuzen skrev: Kanskje grunnen til at jenter trekker ut av kjøkknet er det at vi trekker mer og mer inn i arbeidslivet.. Mange av oss jobber, og vi liker det! Kvinnen er ikke l...

"baxel skrev: Mannen er vitterligen ikke laget for å blidgjøre kvinner heller."

Det sa ikke jeg heller...

"Den dagen du føler det er en plikt er det fordi en hærskare av aktivister/feminister/kvinneforkjempere/(fyll inn) har stått sammenhengene og messet i 40 år om hvor nedverdigende det er å like å lage mat for andre. Noen gang lurt på hvorfor Ingrid Espelid Hovig er byttet ut med Lars Barmen og Jamie oliver? Det er politisk uakseptabelt å vise kvinner på TV som lager mat, for det er undertrykkelse."

Den dagen jeg får samboer hadde jeg heller foretrukket tanken av at man kan dele på arbeidet.. Hadde jeg kommet hjem først, mekker jeg mat, og omvendt.. Men det er meg da.. ;p

"Menn kan, nå får de lov, menn liker å lage ting, skape, og ødelegge. Matlaging gir oss alt. Unge jenter blir mer og mer udugelige, tipper vi ser julemiddager på 7eleven om 20 år, laget for single venninner, som ikke har en kreativ mann hjemme."

Kommer jo helt an på hva man liker å gjøre også.. Men enig, er mindre og mindre av venninene mine som kan lage noe spes selv.. (bortsett fra hun som går kokkfag) Men kan jo nevne at jeg sto for store deler av julemiddagen i fjor, så det er noen jenter som kan ;) Men det er sant som du sier, utrolig hva man kan finne på 7eleven etterhvert.. hehe

Så mitt poeng var ikke, menn pell dere på kjøkknet, men heller det at det går greit å dele på arbeidet.. ;)

---Veslepuz---

"Fader Mustang, du som er stødig. Hellig være dine hester, på grusvei som asfalt. Forlat våre kjøre&hviletider. Led meg ikke inn i Volkswagen, og fri meg fra Audi!"

1
Veslepuzen "baxel skrev: Mannen er vitterligen ikke laget for å blidgjøre kvinner heller." Det sa ikke jeg heller... "Den dagen du føler det er en plikt er det fordi en hærskare av aktiviste...

La det være klinkende klart at kvinnfolk har seriøse problemer med å koke sammen noe som helst på et kjøkken. Så kom ikke å antyd at de bare forlater kjøkkenet, p.g.a. karrierevalg! I utgangspunktet har de null peil på matlaging, og jeg har sett gode eksempler på dette. Ei berte kunne faen ikke koke poteter engang!!!

Menn KAN koke sammen gode måltider, og de står hjelpeløse og ser at dama si er totalt uvitende på matlagingsfronten. De har ikke fått rævva i gir hjemme hos 'a mamma, ser det ut til.

Hva skal det bli av dråga i framtida?

1
sklia La det være klinkende klart at kvinnfolk har seriøse problemer med å koke sammen noe som helst på et kjøkken. Så kom ikke å antyd at de bare forlater kjøkkenet, p.g.a. karrierevalg...

"sklia skrev: La det være klinkende klart at kvinnfolk har seriøse problemer med å koke sammen noe som helst på et kjøkken. Så kom ikke å antyd at de bare forlater kjøkkenet, p.g.a. karrierevalg! I utgangspunktet har de null peil på matlaging, og jeg har sett gode eksempler på dette. Ei berte kunne faen ikke koke poteter engang!!!

Menn KAN koke sammen gode måltider, og de står hjelpeløse og ser at dama si er totalt uvitende på matlagingsfronten. De har ikke fått rævva i gir hjemme hos 'a mamma, ser det ut til.

Hva skal det bli av dråga i framtida? "

Bah!! Det kommer helt an på hva man liker, og hva man vil.. VIL man lære så kan man.. Jeg har lært å lage mat av to genrasjoner, mor og far, samt farmor.. Jeg kan lage tre retters middag, jeg kan lage julemiddag, jeg kan hvertfall koke poteter uten problemer.. Det kommer som sagt på an på hva man liker og gjøre og hva man vil.. Gammelt ordtak, Vil man så kan man...

---Veslepuz---

"Fader Mustang, du som er stødig. Hellig være dine hester, på grusvei som asfalt. Forlat våre kjøre&hviletider. Led meg ikke inn i Volkswagen, og fri meg fra Audi!"

1
Veslepuzen "sklia skrev: La det være klinkende klart at kvinnfolk har seriøse problemer med å koke sammen noe som helst på et kjøkken. Så kom ikke å antyd at de bare forlater kjøkkenet, p.g.a...

Jada Veslepuzen, men så er du også den ENESTE som svarer meg. Der ser du for deg sjæl at det er en realitet at dagens dråg er ubrukelige på kjøkkenplassen, og kun bedriver tamme forsøk med å lure gutta med den pissluktende musa si, for åetablere et forhold. Tror virkelig damer at DET er det eneste vi gutta krever av dem?

Samtidig bør jeg vel nevne at særs mange har en stygg tendens til å krangle om emner de vet null-nix om. Hvorfor i hælvete er de så dumme at de gjør det?

Vil gjerne-masse ha en forklaring på DET fenomenet.

Hakke begynt med tiradene mine engang.

God dag i mellomtida.

I live for the weekend!

1
sklia Jada Veslepuzen, men så er du også den ENESTE som svarer meg. Der ser du for deg sjæl at det er en realitet at dagens dråg er ubrukelige på kjøkkenplassen, og kun bedriver tamme fo...

Ja, det skal jeg si meg enig i..De fleste venninene mine utenom en kan såvidt det er å lage seg mat.. Men det er stort sett fordi de hverken vil lære eller gidder..

Det jeg reagerer på mest i sånne diskusjoner som det her er at enkelte virker som om de tror det er kvinnensplass bak kjøkkenbenken... Det er det jeg ikke er enig i, for det er et utdatert og gammelt syn.. Man kan dele,f.eks. det jeg sa med at den første som kommer hjem fikser maten...

Men at det er mange, både gutter og jenter som trenger å lære seg matlagning, det er det jo ikke tvil om.. De nå til dags som kan lage god mat og sånt, gjør det fordi de syns det er moro, eller koslig å stå på kjøkknet og styre litt.. Jeg selv gleder meg til å kunne "leke" mer på kjøkknet når jeg flytter for meg selv, siden muttern er litt treig når det gjelder det å prøve nye ting.. ;p

God dag til deg også!

---Veslepuz---

"Fader Mustang, du som er stødig. Hellig være dine hester, på grusvei som asfalt. Forlat våre kjøre&hviletider. Led meg ikke inn i Volkswagen, og fri meg fra Audi!"

1
Veslepuzen "baxel skrev: Mannen er vitterligen ikke laget for å blidgjøre kvinner heller." Det sa ikke jeg heller... "Den dagen du føler det er en plikt er det fordi en hærskare av aktiviste...

"Veslepuzen skrev: "baxel skrev: Mannen er vitterligen ikke laget for å blidgjøre kvinner heller."

Det sa ikke jeg heller... "

Nei, jeg vet, men det er en vanlig oppfatning.

"Den dagen jeg får samboer hadde jeg heller foretrukket tanken av at man kan dele på arbeidet.. Hadde jeg kommet hjem først, mekker jeg mat, og omvendt.. Men det er meg da.. ;p "

Jeg foretrekker å gjøre ting sammen med en eventuell budeie jeg. Hyggelig å gjøre ting sammen.

"Kommer jo helt an på hva man liker å gjøre også.. Men enig, er mindre og mindre av venninene mine som kan lage noe spes selv.. (bortsett fra hun som går kokkfag) Men kan jo nevne at jeg sto for store deler av julemiddagen i fjor, så det er noen jenter som kan ;)"

Det er noen jenter som kan. Hold dere unna tynne lenter sier jeg ;)

"Men det er sant som du sier, utrolig hva man kan finne på 7eleven etterhvert.. hehe "

-for moderne unge kvinner med moderne livsstiler som forventer effektivitet

"Så mitt poeng var ikke, menn pell dere på kjøkknet, men heller det at det går greit å dele på arbeidet.. ;) "

Jepp, lov å være nyansert.

..men det her går ikke:

"Fader Mustang, du som er stødig. Hellig være dine hester, på grusvei som asfalt. Forlat våre kjøre&hviletider. Led meg ikke inn i Volkswagen, og fri meg fra Audi!""

nei, slik er det:

Fader Kubikk du som er i blokka Gi oss i dag vårt daglige dreimoment Forlat oss vår fartsovertredelser, som vi forlater forelegget Led oss ikke inn i kontroller, men fri oss fra burister For veien er din, hestekreftene og friheten i all evighet. Vrooom

1
baxel "Veslepuzen skrev: "baxel skrev: Mannen er vitterligen ikke laget for å blidgjøre kvinner heller." Det sa ikke jeg heller... " Nei, jeg vet, men det er en vanlig oppfatning. "Den d...

"baxel skrev: Nei, jeg vet, men det er en vanlig oppfatning."

Desverre ja..

"Jeg foretrekker å gjøre ting sammen med en eventuell budeie jeg. Hyggelig å gjøre ting sammen."

Skal jeg egentlig si meg enig i ja =)

"Det er noen jenter som kan. Hold dere unna tynne lenter sier jeg ;)"

Hehe På trass av størrelsen min eter jeg neste ikke allikevel.. Men jeg er gla i å lage maten.. hehe

"-for moderne unge kvinner med moderne livsstiler som forventer effektivitet"

Hehe Som jeg sa til en kamerat, hvorfor ta grandis når man kan lage seg et godt måltid på samme tiden.. ganen min vil ha mer enn papp med ost på.. ;p

Tilber både fader Mustang og Kubikk jeg ;) Men Mustang er mitt hjerte nærest ;)

---Veslepuz---

"Fader Mustang, du som er stødig. Hellig være dine hester, på grusvei som asfalt. Forlat våre kjøre&hviletider. Led meg ikke inn i Volkswagen, og fri meg fra Audi!"

1
pellegutt Trodde du sa du ikke hadde bart jeg..... Og vil dere ikke bare ligge der å ta imot så er det jo dere som må gjøre noe, vi kan da vel ikke gjøre noe med det?

"pellegutt skrev: Trodde du sa du ikke hadde bart jeg.....

Og vil dere ikke bare ligge der å ta imot så er det jo dere som må gjøre noe, vi kan da vel ikke gjøre noe med det?"

Neida, jeg har ikke bart. Vil bare provosere KarlHeinz littegrann...

Jeg ligger ikke der og tar i mot, of course not.. Ville bare sette ting litt på spissen,,,,,

1
GÆRNA "pellegutt skrev: Trodde du sa du ikke hadde bart jeg..... Og vil dere ikke bare ligge der å ta imot så er det jo dere som må gjøre noe, vi kan da vel ikke gjøre noe med det?" Neid...

Det er jo bare tull at mange jenter ikke kan lage mat..

Jeg er en jævel på kjøkkenet OG i senga, MEN jeg blir jo jagd ut av kjøkkenet i disse dager fordi det er TRENDY at mannfolk skal ut på kjøkkenet.

jeg vil som sagt ha dem på soverommet der de kan gjøre nytte for seg. . jeg vil lage maten selv og så vil jeg ha full kontroll i heimen.

Gutter kan vaske og skure gulv og bad, men ikke på kjøkkenet. Der vil jeg bestemme....

NEI; GUTTER: INN PÅ SOVEROMMET DER DERE KAN GJØRE NYTTE FOR DERE!!!!

1
GÆRNA Det er jo bare tull at mange jenter ikke kan lage mat.. Jeg er en jævel på kjøkkenet OG i senga, MEN jeg blir jo jagd ut av kjøkkenet i disse dager fordi det er TRENDY at mannfolk...

Herregud ... stakkars menn. Hva er det dere klager over egentlig? Har dere ikke andre ting å bryne hjernene deres på enn hvem som skal lage mat? Det har aldri vært så enkelt som nå å lage mat. Har dere problemer med å steke grandiosaen, eller putte ferdigmaten i mikroen? Trenger dere en kvinne til å gjøre det for dere?

Og du Sklia, hvilke typer jenter er det du har vært borti? Illeluktende er de visstnok - kanskje du skal finne dem andre steder enn på gata. Sånne jenter har vært borte fra kjøkkenet en stund. De finner det de trenger å spise fra asfalten og gatekjøkkenet. Men, du får kanskje ikke noe bedre?

1
Motepassiv Så du sier altså at menn er ute av stand til å ta vare på seg selv og sørge for god ernæring? Hvor avhengig er dere egentlig av mora deres?

Det har alltid vært kvinners jobb å sørge for maten. Vi ser jo hvordan det går når dere ikke utfører oppgavene deres. Kostholdet har aldri vært dårligere. Vi spiser usunt, har ikke faste måltider osv. Og det er deres ansvar.

Så lenge vi ikke klarer å finne kvinner som faktisk kan og vil lage mat så er vi vel ganske avhengige av mødrene våre ja.

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Stakkars Støre

Det er farlig å neglisjert strømpris utviklingen i Norge. Jeg ville sørget for ekstra vern rundt ham om det fortsetter som nå. Lund er AP mann men lever i fortiden. En ting er å vinne valg. Annet er å...
1
1 svar
Laster...