Litteratur

K-Dub

Å kjøpe lydbøker på Amazon

Jeg tenkte å kjøpe lydbøker på Amazon. De er generelt billigere der.

Noen som har erfaringer fra den nettsiden?

Jeg ser at man må gjennom Amazons løsning Audible. Er det slik at man må betale en månedlig sum for å være "med" der eller?

Please enlighten me.

1
5 svar

Så vidt jeg vet kan man kjøpe enkeltbøker fra Audible uten noe medlemskap. Imidlertid er det relativt dyrt.

Medlemskap fungerer egentlig som en bokklubb. Man betaler en fast sum i måneden, og kan da laste ned ett visst antall bøker pr måned.

Imidlertid er jeg meget skeptisk til Audible etter å ha vært medlem der for en god del år siden.

Det viste seg nemlig at det var helt umulig å melde seg ut av klubben på nettsidene deres (visstnok for din egen sikkerhets skyld - for å forhindre at ondsinnede hackere skulle avbestille Audible-abonnementet ditt).

For å melde seg ut måtte man ringe et telefonnummer i USA (selvsagt i amerikansk kontortid) og etter en 15-20 minutter med panfløytemusikk måtte man nærmest gjennom et detaljert forhør for å allernådigst få lov å melde seg ut.

Kort sagt brukte man alle triks og knep bokklubber har vært beryktet for.

Dette er som sagt en god del år siden, og forhåpentligvis har Audible blitt mer kundevennlige nå. Men det skal ikke stoppe meg fra å rakke ned på Audible ved hver eneste anledning...

2

Ser ut til at det går an å ta bort "1 book monthly membership", men det er ganske viktig for meg at det jeg laster ned er chaptered. Unabridged holder ikke. En av brukerne som har kjøpt den aktuelle boka sier i sin kommentar at det er lydsporene er delt inn ujevnt og tilfeldig, noe jeg synes er forferdelig.

Når det gjelder iTunes, så ser det ut til de får lydbokene fra Audible da det står "presentert av Audible.com".

Kjipe greier.

1

Sendte en mail til Audible i går, og fikk svar som jeg svarte på igjen. Venter bare på svar på den igjen nå.

I understand that you would like to know if the title "A Storm of Swords" is divided into chapters. I will be happy to assist you. After doing some research on the title, I can confirm that title is in fact divided into chapters. Also, I would like to inform you that you can listen to the sample of the book before purchasing it by clicking on the green play button, located beneath the title with the word "Sample" next to it.

1

Hva er chaptered? bruker selv både itunes og audible, Har ikke prøvd å melde meg ut av audible, men tror det er sånn at når man melder seg ut så får man tilbud om en gratis lydbok, takker man ja til denne så mister man muligheten til å melde seg ut gjennom nettstedet.

1
Laster...