Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tenkte jeg skulle starte en bok-konkuranse her. Jeg kommer med en del fra en bok, og den som først klarer å svare riktig på forfatter og boktittel lager nytt spørsmål Her er kommer det:

Begravelsen ble en begredelig affære. Jeg veit ikke hva jeg hadde forestil meg på forhånd, men jeg syntes det ble verre enn jeg kunne ha hatt grunn til å regne med. Organisten tråkka feil i notemyra gang på gang, og måtte hale seg i land ved hjelp av falske toner. Og den lokale sangbegavelsen, som jo måtte følge med på dette vanvittige racet, var ikke rutinert nok til bare å late som ingenting. Hun ble rød som en hummer, og jeg kunne se svetten som perla på panna hennes. Jeg syntes synd på henne. Det er greit nok å være "freidig når du går", men det er ikke lett å opprettholde selvtilliten når du står foran et fullsatt kapell og skal prise Herren med sjelfylt stemme. Særlig ikke når organisten famler seg fram over tangentene og antakelig er god og pussa.

1
19 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

sapere

Noe norsk? Ambjørnsen? S. Christensen?

Ingen svarer. Har du noe hint?

hilsen sapere

1

Kieran

Hint: Ambjørnsen.

1

sapere

Hvite niggere eller 23-salen? (Jeg bare gjetter, da jeg ikke greier å huske dette sitatet).

hilsen sapere

1

Politeia

"Pianostemmeren" av Daniel Mason?

1

Kieran

feil.

1

Lignende temaer

Bilde

Kunst

Kunst

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Laster...