Nye VGD er lansert! Mer informasjon

SAS Norge og Norwegian like store..

.. i alle fall i forhold til antall fly. Begge står nå registrert med 46 fly som jeg kan se. Sist oppdatert for Norwegian i starten av september, mulig det har blitt justeringer for begge parter siden den gangen.

Flåte Norwegian Flåte SAS Norge

SAS -konsernet er jo større ennå, men nå er det bare snakk om kort tid før Norwegian er selskapet med flest flymaskiner i norge.

1
8 svar

8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

sabre2

SAS -konsernet er jo større ennå, men nå er det bare snakk om kort tid før Norwegian er selskapet med flest flymaskiner i norge.

Nå er det vel fler som flyr i Norge enn Danmark, men igjen , SAS har rundt 40mill pax pr år, og 2/7 deler er altså ca 5,7 mill pax, mens Norwegian hadde 9,1 mii forleden år.

Forøvrig omtrent 2 mill mer enn Aeroflot!

1

svartvann

Mhm ja det var en smart måte av svenskene å tåkelegge at SAS Norge var den eneste avdelingen som gikk med overskudd.

1

Pana

Ah ok, ser nå at det var en del LN -regga fly i den mulitnasjonale selskapet også ja. Men da får en bare legge mer vekt på den siste linja mi i første innlegg da :). Er vel bare snakk om tid, før dette skjer.. om ikke noe spesielt kommer opp av ermet hos SAS.

1

Someone

Ah ok, ser nå at det var en del LN -regga fly i den mulitnasjonale selskapet også ja

Tar man med antall fly på LN-register hos SAS er tallet enda høyere enn 62

1

sabre2

Nå har jeg ikke sjekka, men SAS har vel ca 150 fly, og med 2/7 deler skulle vel Norge hatt litt over 40, så her må Norge ha fått mer enn sin andel?

1

ehall

Er vel bare snakk om tid, før dette skjer.. om ikke noe spesielt kommer opp av ermet hos SAS.

Det blir vel eventuelt en veldig teoretisk beregning i fremtiden siden SAS Norge ikke finnes lengre. Nå er alle flyene i Scandinavian Airlines samlet på et sted.

1

Someone

Den sammenligningen er feil. Her tar du bare med SAS sine fly basert i Norge, mens du tar med alle Norwegian sine fly inkludert de basert i København, Stockholm og Warsawa. Og ikke minst, SAS Norge (soom forøvrig sluttet å eksistere i går som eget selskap) har 62 fly i flåten

1

Lignende temaer

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Laster...