Nye VGD er lansert! Mer informasjon

SAS kansellerer flest avganger i følge en undersøkelse utført av TV2 hjelper deg.

For de som følger med på trafikkmeldingene på radio om morgenen og er innom en flyplass av og til og ser på informasjonstavlene kommer ikke dette som er overraskelse.

Det som er mer spesielt er at infomasonssjefen begrunnet dette med at de tok ut flyene for å gjennomføre en teknisk kontroll, slik at passasjerene senere på dagen ike blir berørt. Hallo liksom? Hvorfor gjennomfører de ikke denne om natta når flyene ikke er i drift? Ingen andre holder på sånn! Hva om NSB gjorde det samme? Rullet inn på Oslo S og så ga beskjed til passasjerene at nå fikk de ta en senere avgang for nå skulle de gjennomføre en teknisk kontroll? Eller om man gikk til en taxi på en taxiholdeplass men fikk beskjed om å vente en halvtime for sjåføren skal gjennomføre en teknisk kontroll først!

Dette er selvfølgelig bare bullshit! Grunnen er jo overkapasitet og at det derfor er mange flighter med få passasjerer. Derfor kansellerer de heller og overflytter passasjerene til neste avgang som kanskje bare er om 45 minutter. Hvorfor kan ikke SAS være ærlige på dette? Og hvorfor tilpasser de ikke flyprogrammet sitt eter behov og etterspørsel? Forestillingen til Knut Morten Johansen var bare pinlig å se på! Skulle ikke tro han hadde merdiatrening i det hele tatt!

2
0 svar

Bli den første til å svare.

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lignende temaer

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Laster...