Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Siden utbedringen av E16 i Hordaland er utsatt til 2024, vil veien bli rassikret imens? Eller skjer det ingenting inntil 2024?

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

fargerik

NTP offentliggjøres den siste arbeidsdagen før påskeferien. Slike ting bør komme fram der.

Det regjeringen har drevet med nå, er jo bare å plukke ut noen godbiter for å drive valgkamp, og de har ikke ønsket å snakke om det som ikke kommer til å skje.

Og når de legger fra seg NTP på vei ut av døra og stikker på påskeferie, er det lite trolig at noen fra regjeringen vil være tilstede for å debattere og svare på spørsmål før de er tilbake fra ferie.

1

JadeFalcon

Skjønner. Nekter å tro at den veien ikke vil bli rassikret frem til 2024. Tror ikke regjeringen gambler med livet til de som kjører den strekningen daglig.

1

BornOnThe4thOfJuly

Dersom man ønsker å spare liv på strekningen så bør man vel heller konsentrere seg om tiltak knyttet til det folk dør av på strekningen enn det ingen dør av på strekningen.

I de rundt 25 årene dette har vært europavei så har ingen dødd av rasrelaterte ulykker. De vanligste dødsulykker er knyttet til møteulykker og utforkjøringsulykker pluss et par fotgjengerulykker.

Så dersom de ikke ønsker å gamble med livet til folk så bør de bruke pengene på å forhindre slike ulykker istedenfor å bruke dem på ting som svært svært sjeldent tar liv.

1

Lignende temaer

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Laster...