Nye VGD er lansert! Mer informasjon

MUFC wants to implement attacking 4-3-3

https://twitter.com/telegraphducker/status/1415974196094582787?s=21

Dette blir interessant! Jeg er ikke helt overbevist om at «more attacking midfield» nødvendigvis betyr 433 selv om det ser ut til å tolkes slik av alle journalister. Det kan også være en 343 med Maguire, Varane og Lindeløf.

Forskjellen på 433 og 343 er ikke særlig stor, og Solskjær har forsøkt med tre bak ved flere anledning. Den største utfordringen når vi har testet dette er høyrevingback og taktisk forståelse til den svakeste stopperen. Det ser det ut til at vi forsøker å endre.

En slik endring gjør det kanskje enklere å fase inn Garner som et anker dersom det er rollen han er tiltenkt? Overgangen mellom 343 og 433 er liten, og vi vil kunne ta ut en midtstopper for Garner i kamper mot svakere motstand hvor det er forventet at vi styrer kampene.

Spørsmålet er hvordan man ser for seg å benytte Pogba/Bruno. For Pogba vil en slik løsning kunne være helt ideell, men hva med Bruno? Jeg tror ikke disse to er en særlig god match sammen som indreløpere. Jeg tror en god løsning kunne vært å dyttet Bruno enda høyere i banen som en slags falsk nier. Litt ala Firmino eller til og med KdB i enkelte oppgjør.

Jeg tror ikke en slik rolle ville hemmet Bruno i det hele tatt sammenlignet med rollen han har hatt i dag. For det første spiller han på svært høy risiko og har god målteft. For det andre er han vår beste spiller i presspillet. Det er en uvurderlig egenskap sentralt, høyt i banen. Det er ikke tilfeldig at Firmino er bankers på Liverpool selv om han lager litt lite mål. Jeg tror også det vil være nyttig å ha en såpass vokal, rutinert spiller mellom Rashford/Greenwood og Sancho. En lederskikkelse som jager de litt. Dessuten blir Cavani 35 år midt i neste sesong. Han skal åpenbart ikke spille alt av kamper. Det vil også gi et solid alternativ mot slutten av kamper hvor vi trenger mål; bytte Fred/McT med Cavani og trekke Bruno ned på midtbanen.

Et annet poeng er at Bruno kan være et fint alternativ til Pogba (ved skade). Jeg tror også det er et setup som ville passet flere av de yngre spillerne (feks Hannibal).

Det viktigste ankepunktet er at vi med en slik løsning mister et spillpunkt på siste tredjedel. En som kan ta i mot ballen med ryggen til mål. Det kan også tenkes at Bruno vil savne et slik alternativ foran seg i banen. Men det er i grunnen det eneste. Gitt at vi har Rashford/Greenwood på banen mister vi ikke noe gjennombruddskraft fordi vi ikke spiller med en tradisjonell spiss.

Den største (eneste?) bekymringen er at vi kanskje mister Pogba…

4
3 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Ale-Jet

OGS er flink til å prate, men det hjelper ikke om du ikke har spillerne til det. FÅ INN VARANE OG TRIPPIER NÅ! Ting må skje så de er klare til oppkjøringen til PL-start. Varane har hatt ferie. Trippier og Sancho bør vel kunne snøre på seg skoa ca 1. august. Det er også en disgrace at man ikke prioriterer en defensiv midtbanespiller. Det må også inn om man skal kjempe med city om ligagullet. Camavinga er ung, men spennende. Bissouma bør det være mulig å forhøre seg om. EN DM MÅ INN FOR SVINGENDE! Hvis ikke er det ansvarsforsømmelse av groveste sort.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Laster...