Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ris - et blandingsprodukt?

Kjøpte 4 kg First Price Basmatiris i dag. Tilfeldigvis kom jeg til å kaste et blikk på innholdsfortegnelsen (liten skrift), der det sto: Langkornet, blandet ris (Ingredienser: basmatiris (50%) og annen type ris).

Er det vanlig at ris blandes ut med andre typer ris og selges under f.eks. basmatiris og jasminris...? Slik at hvis det er 50% basmatiris (som i dette tilfellet), og 50% annen ris så har man lov å kalle produktet, basmatiris...?

Kjøper en del ris, men har aldri brydd meg med å lese innholdsfortegnelsen. Men tydeligvis får man ikke alltid det man kjøper (betaler for)....

....ser det ut til.

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Zeplin

Poke skrev: Kjøpte 4 kg First Price Basmatiris i dag. Tilfeldigvis kom jeg til å kaste et blikk på innholdsfortegnelsen (liten skrift), der det sto: Langkornet, blandet ris (Ingredienser: basmatiris (50%) og annen type ris). ___________________________________________________

Trodde ikke at selv disse drittmerkene kunne synke så dypt... de kvalifisserer for gjerrig-tråden på økonomiforumet... Tragisk!

1

ToreTrygve

Kanskje de skulle skiftet navn til "Ris med basmatismak"?

1

SKB1963

Poke skrev: Men tydeligvis får man ikke alltid det man kjøper (betaler for)....

____ Kanskje det er nettopp det du gjør når du velger First Price :P

1

newport

SKB1963 skrev: Kanskje det er nettopp det du gjør når du velger First Price :P -------------------------------- Utrolig godt sagt

1

Poke

SKB1963 skrev: Kanskje det er nettopp det du gjør når du velger First Price :P ------------------------------------------------------------------------------------------------ De fleste produktene til First Price holder nok mål, men ris-kjøpet var litt nedtur...;o)

1

monsanto2

Dette har jeg aldri hørt om før!

Nei, hold deg til din lokale innvandrerbutikk. Der får du disse striesekkene med 3-5 kilo, det er i alle fall garantert 100% basmati.

"Dette er reisen til Kina, gutt, det er klart du skal til Kina, bare synd at det vil ta adskillige måneder å komme dit"

1

Poke

monsanto2 skrev: Dette har jeg aldri hørt om før!

Nei, hold deg til din lokale innvandrerbutikk. Der får du disse striesekkene med 3-5 kilo, det er i alle fall garantert 100% basmati. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tar nok turen innom en innvandrerbutikk neste gang jeg kjøper ris, ja! Da får man i alle fall det man betaler for.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...