Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norges beste butikk-pizza ?

Sett flere temaer om pizza her på VGD. Derfor tenkte jeg det var på høy tid med en Norge beste pizza kjøpt i butikken debatt.

I Norge konsumeres blant annet rundt 20 millioner grandiosa fra stabburet hvert år. Helt utrolig at så mange sverger til en papp-plate med dårlig smak spør man meg. Men mange liker den jo tydeligvis.

Så jeg tenkte at man i denne tråden kunne komme med andre varianter enn grandiosaen. Om grandis er din favoritt så forklar hvorfor og om du har prøvd andre merker. Sett opp den pizzaen dere mener er best ! Gjerne også med litt info om smak, pris og hvor du kjøpte den. Jeg har selv smakt en god del forskjellige pizzaer kjøpt rundt om i Norge i. Grandiosa med kjøttdeig er vel eneste variant fra Stabburet som kan gå ann. Ellers har jeg heller ikke noe stort til overs for diverse andre merker. Dr. Oetker er jo rimelig god, og noen av Ristorante variantene er heller ikke helt borte.

Selv vil jeg komme med følgende kandidat :

Pizza Fresca fra Staur Foods i Trondheim. Fersk pizza med fortreffelig smak! Produserer og leverer til Rema 1000. Obs : I 2007 gikk Staur Foods inn i en produksjons avtale med Fjordland, men produktet er fortsatt fra Staur Foods. Eid av Rema 1000.

Pizzaen kommer foreløpig i 4 varianter med fyll og en dobbelpakke med 2 bunner man selv kan ha på fyll etter eget ønske. Det skal visst komme en calzone variant og en variant jeg ikke husker hva var. Smakene på de 3 variantene man idag finner i disken til Rema 1000 er cappricioso / skinke og champignon, en kylling variant og en biffkjøtt variant og en med pepperoni.

Min soleklare favoritt av disse blir Cappricioso! Fersk pizza med skinke og champignon. For 30 kroner river Staur Foods deg med på et ekte Italiensk eventyr uten å måtte bevege deg utenfor døren. Du merker raskt at du er på vei inn i pizza himmelen bare ved lukten da man åpner pakningen. Man setter på ovnen og steker pizzaen ca 7 minutter. Pizzaen smaker fortreffelig. I en blind test blant pizza elskere ville man slite skikkelig med å skille ut denne kjøpepizzaen fra en laget av en italiensk pizzakokk på direkten. Høres kanskje litt i overkant ut? Det er det faktisk ikke! Pizzaen kan også fryses, og smaker like godt når den senere tines og tilbederedes.

PS : Smaker enda bedre med litt Knorr pasta og pizzakrydder. Ikke sett dette i Norge men fåes kjøpt i Sverige. Prøv !

Oppsumering :

Produkt : Pizza Fresca Cappricioso/ skinke og champignon fra Staur Foods. Fersk pizza Kjøpes på : Rema 1000 Pris : 30 kroner Vekt : 500 gram. Karakter : 5 / 5 Burde vel ikke overraske noen her nå hva jeg synes :-D

1
65 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

olympique

Apophis skrev:

Sett flere temaer om pizza her på VGD. Derfor tenkte jeg det var på høy tid med en Norge beste pizza kjøpt i butikken debatt.

I Norge konsumeres blant annet rundt 20 millioner grandiosa fra stabburet hvert år. Helt utrolig at så mange sverger til en papp-plate med dårlig smak spør man meg. Men mange liker den jo tydeligvis.

Så jeg tenkte at man i denne tråden kunne komme med andre varianter enn grandiosaen. Om grandis er din favoritt så forklar hvorfor og om du har prøvd andre merker. Sett opp den pizzaen dere mener er best ! Gjerne også med litt info om smak, pris og hvor du kjøpte den. Jeg har selv smakt en god del forskjellige pizzaer kjøpt rundt om i Norge i. Grandiosa med kjøttdeig er vel eneste variant fra Stabburet som kan gå ann. Ellers har jeg heller ikke noe stort til overs for diverse andre merker. Dr. Oetker er jo rimelig god, og noen av Ristorante variantene er heller ikke helt borte.

Selv vil jeg komme med følgende kandidat :

Pizza Fresca fra Staur Foods i Trondheim. Fersk pizza med fortreffelig smak! Produserer og leverer til Rema 1000. Obs : I 2007 gikk Staur Foods inn i en produksjons avtale med Fjordland, men produktet er fortsatt fra Staur Foods. Eid av Rema 1000.

Pizzaen kommer foreløpig i 4 varianter med fyll og en dobbelpakke med 2 bunner man selv kan ha på fyll etter eget ønske. Det skal visst komme en calzone variant og en variant jeg ikke husker hva var. Smakene på de 3 variantene man idag finner i disken til Rema 1000 er cappricioso / skinke og champignon, en kylling variant og en biffkjøtt variant og en med pepperoni.

Min soleklare favoritt av disse blir Cappricioso! Fersk pizza med skinke og champignon. For 30 kroner river Staur Foods deg med på et ekte Italiensk eventyr uten å måtte bevege deg utenfor døren. Du merker raskt at du er på vei inn i pizza himmelen bare ved lukten da man åpner pakningen. Man setter på ovnen og steker pizzaen ca 7 minutter. Pizzaen smaker fortreffelig. I en blind test blant pizza elskere ville man slite skikkelig med å skille ut denne kjøpepizzaen fra en laget av en italiensk pizzakokk på direkten. Høres kanskje litt i overkant ut? Det er det faktisk ikke! Pizzaen kan også fryses, og smaker like godt når den senere tines og tilbederedes.

PS : Smaker enda bedre med litt Knorr pasta og pizzakrydder. Ikke sett dette i Norge men fåes kjøpt i Sverige. Prøv !

Oppsumering :

Produkt : Pizza Fresca Cappricioso/ skinke og champignon fra Staur Foods. Fersk pizza Kjøpes på : Rema 1000 Pris : 30 kroner Vekt : 500 gram. Karakter : 5 / 5 Burde vel ikke overraske noen her nå hva jeg synes :-D -------------------- lol, vedder 100kr på at du jobber i Staur Foods :-)

Unoffical Fansite about J.League http://www.j-leaguefans.com/

1

feiekost

Big One Classic. Grandiosa kjøttdeig og løk. Grandiosa full pakke. Grandiosa pepperoni.

1

kennis82

LaPizza Rusticale fra Wagner er en virkelig god frossenpizza. Tror det er den beste jeg har smakt så langt av den frosne varianten.

1

JWLo

Hvilke butikker selger denne Euroshopper`n?

1

pikachu

JWLo skrev: Hvilke butikker selger denne Euroshopper`n? ---------------

Den får du kjøpt på Rimi og noen Ica butikker :) Finnes ikke bedre butikkpizza.

1

Glam

Brickoven er en finfin pizza. Veit ikke om den er på markedet lenger..? Husker første utgave av pizzaen hvor bunnen var relativt tykk i motsetning til vol. 2 hvor bunnen var tynnere.. Men fortsatt en strålende pizza!

1

DrSchwei

Ja, den første med ganske tykk bunn var veldig bra. Kjøpte den flere ganger. Men nå er jeg ute av kurs for Rimi-butikker.

-

Ellers prøvde jeg Grandiosa for første gang på lenge her på søndag. Spørsmålet er vel egentlig om dette er en pizza? Det er mer et slags ostesmørbrød - men et godt et!

Det spesielle er den litt tamme og søte tomatsausen, som er meget mild og lett gjengkjennelig. Dessuten litt skinke og jarlsbergost, samt noen små biter med paprika. Alt dette på en grei bunn.

Er dette så galt?

Det har ikke så mye med pizza å gjøre, men tenker man på at det er en slags mellomting mellom et ostesmørbrød og "pizza" blir man kanskje litt vennligere innstilt?

1

Arson

Er stort sett enig i analysen din. Sausen er ganske tam. Det samme kan sies om paprikaen.

Men det som trekker grandiosaen ned litt under snittet er bunnen, som må være blant de kjipeste og tammeste pizzabunnene jeg har smakt. Faktisk kommer deler av proteininnholdet i grandiosaen ifra tilsatt soyaprotein i bunnen.

Pepperonien på en av sortene trekker dog opp. "Mild taco" som fantes en gang var også spiselig, mens den nye taco-sorten bærer mest preg av tomatpure.

1

Johninho2

Mulig det er meg, men sist jeg prøvde Grandiosa så smakte den ikke slik jeg mener den smakte da jeg var liten. Både bunnen og osten har nå en litt sånn anonym smak.

1

UVox

Dr. Oetker er i egen klasse hva gjelder frossenpizza, og deres Ristorante Vegetale er så god at selv ikke bestefar savner kjøttet.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Laster...