Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nå har jeg traktet meg en god FF, hjemme igjen etter besøk hos healer. Fikk dere kaffen i halsen nå? :-)) Jeg kjenner den gode energien fra hendene hennes fremdeles. Mange gode råd, og god energi. Kan man forlange noe mere da? Det måtte i så fall være en cognac til kaffen, men den får vente til i kveld.

2
33k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

KingKongHalvor

Dette var riktig så hyggelig, juletre med lys i stuen. Ikke hatt på 7 år. Barna flyttet utenbys da, og kom aldri hit før 4./5.dag, da gadd jeg ikke sitte og se på det treet alene. Men i år har de tre barna i fellesskap bestemt seg for at de ikke orker jul med mor, og spurt om jeg vil ha dem på besøk.

Og det vil jeg da mer enn gjerne, det er 14 år siden forrige julaften med dem. Så i dag har vi samlet oss, handlet litt, kjøp juletre, pyntet juletre, pakket gaver, vært hemmelighetsfulle, spist grøt, hørt julesanger og bare kost oss masse. Og så er det bare lille julaften!

Håper alle har det bra, at forberedelser er i orden, og at man er et sted man har lyst til å være på julaften. Alt behøver ikke være perfekt, det viktigste er bare at man deler med noen, er litt raus. Det er i hvertfall det julen handler om for meg, å være litt raus, på alle måter.

God jul til alle!

25

bennyen

Nå ble jeg veldig glad på dine vegne. Det må være skikkelig trasig å ikke ha feiret jul med barna sine på flere år. Ønsker dere en herlig jul med alt som er fint og godt.

Ble helt rørt her jeg...

Selv har jeg hatt den store glede å få låne en fireåring som ville være med på Plutti Pott... Vi storkoste oss og jeg er så takknemlig for å få være sammen med avleggeren. Hyggelige naboer har vært innom med tulipaner og kaker og konfekt.

Man blir jo helt varm av sånt!

Riktig gledelig og fredelig jul til alle slabberanter :)

3

SirOwen

Tommel i julegave til deg, god jul!

2

KingKongHalvor

SirOwen

God jul til deg også!

1

milfern

Men i år har de tre barna i fellesskap bestemt seg for at de ikke orker jul med mor,

Hvorfor?

2

KingKongHalvor

Milfern

Hun har hatt en nedadgående kurve i mange år, dette er første året ingen av barna er avhengige av henne på noen måte, og da valgte de henne vekk.

Triste greier, men dette har hun brukt de siste 10 årene på å få til, en slags styrt avvikling om du vil. Ender i psykiatrien dette.

1

KingKongHalvor

Tre år siden jeg skrev her inne om store forandringer i mitt rolige, sedate singelliv. Jeg hadde møtt drømmedama, og samtidig kom eldstemann og banket på døren - han skulle studere her i byen og lurte på om han kunne bo hos meg.

Helt seriøst så ble jeg skremt. Det var bare litt for mye av alt, på en gang. Og hele tiden. Lenge.

Men det gikk bra, både med kjæresten og studenten. Vi har det kanon sammen, har beriket livet mitt enormt. Og avkommet? Veldig stolt av det han har fått til. Han er 21, og på torsdag skal vi til Westerdals for en høytidelig avslutning, han har faktisk en bachelor nå. Og han har fast jobb, sjefen vil at han skal flytte til New York nå med det samme, men han holder litt igjen.

For her er neste kapittel i mitt liv - yngstemann skal starte på videregående, og han vil flytte til meg i Oslo. Og da vil gjerne den eldste være her og være storebror. Det er fint det, var slik jeg håpet at barna ville forholde seg til hverandre.

Spennende dette, har avtalt tid med rådgiver på Valle Hovin VGS, den nye som ligger på Vålerengas nye stadion, en liten omvisning, dette er førstevalget. Tror det blir bra for ham, moren er ikke helt god.

Men snålt er det jo, venner opplever at barna vokser opp og flytter ut. Hos meg vokser de opp og flytter hit.

18

Strandereng

Stort hjerte sendes deg herved :-)

2

bjoro33

DEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Here I am

Barneskirennn..

Dette gikk veldig greit. Det endelige resultatet vet vi jo ikke, men alt til nå er vellykket. Jeg har til nå hat null !!! vondt, ikke 2....ikke 1, men null vondt. Ubehaget er endel dren og slanger, men det forsvinner kanskje i morra.

I dag var målet å sitte oppreist i senga, pluss reise seg opp og gå litt. Jeg ha rnok, uten overdrive, fått meg et par kilometer i korridorene her. Uten annet et et stativ med avsug og pumper, poser og slanger, ved min side.

Stiller opp når de kaller på meg for stikk og piller. Du så takknemlig jeg er for de dyktige her på Riksen, alt fra leger til pleiere og portører. Her er det kvalitet fra a til å.

Og takker til dere for omtanke, ganning, fingerkryssing og annet. Det er utrolig mye verdt.

14

fisto

Here I am

Tommel opp for deg!

Nå ble jeg rørt.

Fantastisk! Keep the good work:-)

2

susilu

DEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOO!!!! Here I am

Herlig! Hver gang jeg har titta inn her i dag har jeg lurt på om du kom til å dukke opp allerede i dag, måtte si til meg selv at du måtte få den tiden du trengte, men nå kom du altså!:-) Så fint at det har gått bra og at du er fornøyd med servicen !!

1

TøttTøtt

Jeg har til nå hat null !!! vondt, ikke 2....ikke 1, men null vondt. Ubehaget er endel dren og slanger, men det forsvinner kanskje i morra.

På en titrinns skala, er ikke det så gæli! Gratulerer med en vellykka visitt til Riksen! Godt å høre at helsenorge har mer å by på enn krise på krise.

1

fisto

Ja, ja folkens. Tusen takk for sist. Håper alle har kommet seg etter helgens slabberasjulebord. Og stor takk til Gourmande som var initiativtager og bød oss inn . 15 av 16 forhåndspåmeldte dukket opp.

Selv hadde jeg fått oppgaven med å dekke festbordet(med sølvbestikk og krystallglass og røde roser, selvsagt. (Bessens minne) Bennyen og Doktoren gjorde en kjempejobb med pinnekjøttet og den hjemmelagete stappen. Utrolig innsats.

Doktoren og Gourmande fant seg en krok for å diskutere Raudvin og Flø. Og sikkert mye mer:-)

Og det mest fantastiske var at Fargerik og Bjoro syklet helt fra henholdsvis Fredrikstad og Grenland i kulden:-) Og de hadde psst i sykkelkurven.

Susilu hadde plukket opp Skinnet og Gourmande, samt hentet Tøtta med Fluffehund. De to sistnevnte hadde haiket fra Sverige og Susilu hentet dem ved Riksgrensen. Susilu elsker å kjøre bil, og da Fluffen trengte skyss var hun ikke til å stoppe.

CFN dukket opp med en vin så fin at jeg ikke husker navnet, men den var veldig god. Tusen takk!

Så kom det en dansk dame som vi med en gang gjettet var Sanila. Da hun og Skinnet begynte å diskutere ivrig om pussige matretter og merkelige frø, ble det skikkelig artig.

Plutselig dukket Thea opp med et stort glis. Hun gled rett inn i selskapet, og hadde kunstløpskøyter hengende rundt halsen.

Gourmande hadde fått mail om at Sentry4 ville ta en sving innom helt fra Singapore. Flyet var litt forsinket, men Sentry hadde sittet på første klasse og nytt mat over Nordpolen, så han var i kjempeform da han ankom. Han måtte dessverre dra tilbake med neste fly, så alle kastet seg over ham for å høre siste nytt.

Bennyen var en perfekt vertinne. Hun gikk rundt med godord til alle, og hadde en smittende latter.

Da vi kom til kaffen dukket Tally og Klemmie opp. De hadde vært på vors og bidro til å dra opp stemningen ytterligere:-) De hilste fra Spinsind som dessverre måtte bli hjemme. Hun var blitt rammet av svangerskapskvalme.

Susilu snakket nesten bare med Fluffen resten av kvelden, og Tøtta slo seg helt løs på alle måter. Mange eksamener som skulle feires.

Fargerik og Bjoro styrte musikken på en utmerket måte. Takk for dansen, alle sammen!

13

2TallY

Da vi kom til kaffen dukket Tally og Klemmie opp. De hadde vært på vors og bidro til å dra opp stemningen ytterligere:-) De hilste fra Spinsind som dessverre måtte bli hjemme. Hun var blitt rammet av svangerskapskvalme.

Dette blir forhåpentligvis sannheten snart, om alt går i boks:-)

Takk for et meget festlig innslag, Fisto. Spinny har selvsagt lest det, og skal hilse så mye, til deg og dere alle. Du traff på henne også:-)

3

bennyen

Selv hadde jeg fått oppgaven med å dekke festbordet(

Nydelige du:)

2

KingKongHalvor

Jeg må bli mer aktiv i Kaffeslabberaset, følte at jeg gikk glipp av noe her. :-(

2

fisto

;.))

1

bjoro33

Hei og hå ;)

En liten rapport fra meg igjen, tar det nå mens formen er relativt god. Har nå blitt strålet noen uker. Det går greit, litt sliten, men egentlig heller ikke mer. Vond smak i munnen, tørr hud og slimhinner og slikt grafs.

Men jeg har hatt en cellegiftkur over tre dager som var ille. Ikke det å få giften inn i kroppen, men virkningene etterpå. Det er vel ca 3 uker siden nå, og denne uka skal jeg ha en ny tredagerskur. Jeg klarte ikke å få nok veske i kroppen mens jeg var på perm hjemme. Oppkast og svelgeproblemer. Så jeg ble dehydrert og fikk ekstremt lavt blodtrykk. Svimet avgårde, men det ble rullestol og portør på meg . Kun et par dager. Så har formen steget jevnt og trutt. Men langt unna vanlig form selvfølgelig.

Kanskje ferdig med stråling denne uka, men sannsynligvis ei uke til .

Slik går nå dagan. Mye venting, mye soving, lite mat, mindre hår, og mye vondt i huden. Elendig smak på alt, for noe smak er borte, og noe er forsterket. Rart smaker det meste. Men loff med honning, og forskjellige melkeprodukter går ned. Det gjorde også den halve biffen jeg fikk av min kjære, selv om det ikke smakte som noe annet jeg har spist.

Jeg tusler avgårde i langsomt tempo med ei vannflaske i neven. Mange koselige medpasienter som både kan det med å bry seg, og å la vær, når det passer best..

Jeg lever!! Deet er kanskje det beste nå, og jeg har store tanker om å fortsette med det endel år til ;)

Jeg er innom og følger med på hva dere skriver og slabbererer om, så bare ikke skriv noe negativt om meg...da smeller det >>;)

Kaffe? Jo en god kopp kaffe betyr nå å vanne den veldig ut. >ca halv dose av den vanlige, noen kopper blir det slik.

Håper dere alle har hatt engod sommerhelg, slik som jeg har på hytta.

CU

10

fisto

Jeg lever!! Deet er kanskje det beste nå, og jeg har store tanker om å fortsette med det endel år til ;)

Selvfølgelig, Bjoro. Krysser fortsatt fingre og tær for deg. Du må jo bare komme gjennom "behandlingen" først. Vel, det er jo ikke bare bare, det. Ønsker deg lykke til denne uka også. Snakkes.

2

bennyen

Jeg lever!!

Flotters! Fortsett med det! Glad for rapport, tenker mye på deg :)

2

Aurorabliss

Håper dere alle har hatt engod sommerhelg, slik som jeg har på hytta.

Det er uutholdelig varmt her, selv med vifte.

Borettslaget har ikke installert air conditioning, så jeg lurer på om det fins en bærbar sådan å få kjøptl

Vel, jeg skal ikke sutre for bagateller.

Lykke til videre, du!

2

susilu

Det er uutholdelig varmt her, selv med vifte.

Selv jeg har begynt å sette på klima-anlegget i bilen...

Sminken renner av og håret er vått...

Utrolig flott sommer, da :-)

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...