Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nå har jeg traktet meg en god FF, hjemme igjen etter besøk hos healer. Fikk dere kaffen i halsen nå? :-)) Jeg kjenner den gode energien fra hendene hennes fremdeles. Mange gode råd, og god energi. Kan man forlange noe mere da? Det måtte i så fall være en cognac til kaffen, men den får vente til i kveld.

2
33k kommentarer

ynnory

Barbeque er noe helt annet. Lavere varme (typisk 110-120 grader C) og vanligvis trekull sammen med litt ved for å få røyk. (Noen bruker «automatisk» pellet-grill, men det er ikke regnet som the real deal men heller noe for byfolk). Jeg brukte 7 timer på baby back ribs - en brisket tar fort 12-16 timer, alt etter størrelse. God Barbeque får et lag av det man kaller «bark», som er en skorpe med masse røyk- og kryddersmak. Selve prosessen er en vitenskap i seg selv, med sprøyting med eplesidereddik eller eplesaft eller vann og tilsetting av brunt sukker og kanskje mer krydder og smør og innpakking i folie eller papir en del av steketiden. Det er ikke uten grunn at det arrangeres konkurranser i Barbeque!

Er vel ikke dette de fleste hobbygrillere bedriver..

Nei, gi ,eg det gode og gammeldagse bål. Vet at det ikke er tillatt med bålbrenning i tidsrommet mellom 15. 1pril og 15. september. Bålforbud har jeg alltid neglisjert. Så langt ikke et eneste lite tre brent ned.

1

sentry4

Er vel ikke dette de fleste hobbygrillere bedriver..

Hehe. Det er relativt populært i store deler av USA, særlig nå som pellet-grillene for alvor har blitt populære slik at selv late sofagriser kan lage en slags barbeque der man klasker et kjøttstykke (som er kjøpt ferdig krydret og ferdig marinert) på grillen og det meste av prosessen deretter styres via en app på telefonen. Jeg har forøvrig bestemt meg for at jeg aldri skal eie en kjøkkeninnretning som skal eller kan styres fra en smarttelefon, men det er en annen diskusjon.

Og til Ynnory: bålforbud skal og bør respekteres! Jeg har null forståelse for dem som føler seg hevet over denslags.

2

KingKongHalvor

Bålforbud har jeg alltid neglisjert. Så langt ikke et eneste lite tre brent ned.

Det høres jo direkte idiotisk ut. Håper ikke altfor mange følger ditt eksempel.

1

ynnory

Det høres jo direkte idiotisk ut.

Ja, hver kvinne og mann sin egen mening. Som gammel speider og friluftsvant fikser vi noe. Også å ikke brenne trærne hos naboen!

Men du bær gjerne invitere stat og kommune hjem til deg selv. Kanskje finner de noe småtteri å sette fingeren på!

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...