Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kom hjem i natt fra noen dager i Danmark. Når først vi var i utlandet så ville jeg ha med meg kvota. (siden jeg ikke er noen stordrikker så gidder jeg ikke smugle, da jeg ikke synes det er nødvendig)

Men ta en titt på disse prisene:

Rødvin ned til 14kr stykk (750ml.og disse var da ikke rare greiene, men alikevel) 3 liter, pappsprit. Jelzin koster en snau tusenlapp i Norge, og snaue 400 i Danmark.

Jeg kjøpte en flaske (750ml) Gorden gin til 69kr, en like stor flaske med en fransk vodka til samme pris. Og det meste lå i den prisklassen. Ute fikk man øl fra 16kr, og snaps og spiritus fra 20kr for 2cl, og 35 for 4cl

Jeg sa til flere som jobbet der nede, at man kunne jo fristets av å flytte til Danmark, for å bli alkoholiker.

Håper de engang i Norge kan få noen lignendes priser

1
33 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

noskapina

Prisene stiger i DK. Det snakkes om at røyken skal bli dobbelt så dyr til neste år, hvertfall finnes det et forslag om det. Likedan øl og sprit skal bli dyrere, og danskene selv drar til Tyskland for å handle dette allerede nå.

1

Someone

danskene selv drar til Tyskland for å handle dette allerede nå.

Danskene har "alltid" dratt til Tyskland for å handle, så dette er ikke noen ny trend

1

noskapina

Ja, de har gjort det, men grensehandelen av typiske danske varer har tiltatt, da de har blitt mye dyrere her i landet den senere tiden. Øl har jo lissom vært produsert i DK, med stort hell støtt..nå handles mye av ølet i Tyskland, pga av prisforskjellen. Men det er også stor forskjell innad i DK, på de som bor på Sjælland og i Nord-Jylland.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...