Nye VGD er lansert! Mer informasjon

"Middag til familien for under hundrelappen"

Var innom min lokale Remabutikk, og ser at de kjører i gang nå med en lignende kampanje som Grillkongen Craig. Denne gangen er det Erling Sundal som visstnok har vært med i utviklingen.

Kampanjen var veldig lik grillproduktene, hvor det var kjøtt, kylling/kalkun og diverse... Kjøpte med litt greier som skal testes, blant annet schnitzel av kalkun, kyllingnuggets, fløtepoteter... Det jeg derimot reagerte på var at man også fikk naturell oppskåret flatbiff av svin, noe grillkongen også serverte, men prisen nå var LANGT høyere. Skuffende.

Litt spent på hvilke produkter som kommer utover det jeg la merke til. Var fornøyd med mange av produktene i grillserien.

1
10 svar

10 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Shimon

Litt spent på hvilke produkter som kommer utover det jeg la merke til. Var fornøyd med mange av produktene i grillserien.

Jeg vil kategorisk si; styr unna! Uten å ha sett eller smakt produktene. Det bransjen gjør, er å bruke folks latskap for det det er verdt. Folk gidder snart ikke å tygge maten selv en gang. Håpløst. At ikke folk ser det, det er enklere å tjene mer penger pr. kilo for slike produkter enn råvarer. Og det er veldig mye lettere å jukse med sluttproduktet på bearbeidet matvarer. Det er Rema1000 eksperter på.

I sommer spiste jeg et produkt av denne serien "fra" Craig, marinert flintstek. Jo den var marinert, men smakte ingenting. Dog var jo den bare til å legge rett på grillen, så det var enkelt. Godt var det ikke.

Rema1000 er god til å drive butikk, det er bare så synd at de ikke har peiling på mat. Familien Reitan må gotte seg over alle de dumme kundene de har....

2

DrSchwei

Nå overdriver du, litt, synes jeg. Craigs "kongentrecote" var ikke marinert, bare tykkere og bedre enn de vanlige utgavene. Jeg prøvde også noe som var appelsin-marinert, som var helt kurant. Rema selger også f.eks. rå, frossen sjøkreps. Blant billigbutikkene synes jeg faktisk at Rema er best. Og de gir seg ikke ut for å være noe annet enn det de er.

1

GrandeAnnee

Rema selger også f.eks. rå, frossen sjøkreps.

Og den sjøkrepsen kjøpte jeg på tilbud til 49,9 i går...! Ok pris;o)

1

apples

Jeg vil kategorisk si; styr unna! Uten å ha sett eller smakt produktene.

Argumentet ditt faller på sin egen urimelighet...

1

Shimon

Nei, det vil jeg ikke si. På Rema1000 får man kjøpt frosne kyllingvinger, som inneholder 13% av noe annet enn kyllingvinger. Det er på det nivået det ligger der.

1

GrandeAnnee

Den var visstnok satt ned fra 99 til 49,9. Rema er vel ikke akkurat kjent for å kjøre tilbud, så her er det bare å løpe og kjøpe;o)

1

DrSchwei

Jøss. Jeg som vurderte å kjøpe fordi den kostet 99, og så kostet den altså 50! Jeg fulgte ditt råd 50 %. Løp ikke, men kjøpte. Det var faktisk plass i fryseboksen, så da får jeg kjøpe en til i morgen, hvis ingen har løpt fra meg.

1

kokken92

Jeg la også merke til dette. Bra tiltak, men passer nok best til familier med noen unger som ikke har så god til, eller ikke har overskudd til å starte med matlaging. Her er ingrediensene og oppskriften listet opp, så det er bare å fylle handlekurven og slenge alt i panna.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...