Nye VGD er lansert! Mer informasjon

"Burgern min og meg" er en konkurranse på Matprat for tiden. Poenget er vel egentlig å levere et bidrag av en hjemmelaget burger av storfekjøtt.

Som den burgerelskeren jeg er, så måtte jeg levere mitt bidrag. Det ble det eneste bildet jeg har av en egenprodusert burger. En stor sak av kvernet entrecote, etter tips fra forumet her inne! Både burgeren og dressingen har jeg mer eller mindre plukket opp her gjennom denne debattsiden.

Hoverpremien er en tur til New York, men jeg heller siktet meg inn på premien som er en burgerpresse (!)) Den vil gjøre min burgerproduksjon lettere :-) For å vinne det, må jeg raskt ha flere stemmer på burgern min, og her inne er vel min mulighet å "fiske" litt stemmer.

Jeg hadde blitt veldig glad for din stemme på mitt bidrag :-)

1
7 svar

7 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

OlavTryggvason

Så ikke bare stjeler du noens oppskrift fra et matforum og sender den inn som din egen. På toppen av det hele er du frekk nok til å gå inn på det samme forumet og tigge stemmer?

Om du i det minste hadde gjort noen små justeringer, men dette er jo rent plagiat og tyveri.

2

tronee

Det var da voldsomt!

I ordene mer eller mindre, ligger disse justeringene som du etterlyser. Både i krydringen av burger og ingredienser i dressingen er det forskjeller fra tipsene fra her inne. Dessuten er det vel strengt tatt ikke noe oppskriftkonkurranse, men bilde/film av egenproduserte burgere.

Så ja! Jeg føler jeg har mitt på det tørre i denne saken! ;-)

1

KingKongHalvor

Må si meg helt enig med deg. Entrecoteburgeren til Lucassacul kom opp på forumet her i fjor sommer, med henvisning til hans utmerkede matblogg - DiggMat.com - og siden den gang har jeg ikke spist annen form for burger. Har også tipset mange andre om den, ikke minst her inne, så det blir feil for meg å gi en stemme til en som ikke har gjort noe annet enn å kopiere.

Burgeren er helt super, og lykke til i konkurransen, dog uten min hjelp.

1

basillen

Da har jeg stemt på deg :)

Forøvrig gjør det ingenting dersom det er min saus du bruker (det var jeg som hadde den barbecue chicken burger oppskriften for en tid tilbake). Jeg er bare glad for at folk liker oppskriftene mine.

1

moltisanti

Hamburgerdressing er en uting synes jeg. Gir kun flashbacks til dårlige veikro-burgere hvor kinakålen er dynket i Thousand Island.

Nei, takke meg til litt Dijon-sennep.

1

Superion

Tviler ikke et sekund på at burgern din er konge, men om du skal ha håp om å vinne må nok noe endres. Savner en mer detaljert oppskrift. Ser at den som leder er en fyr med ridderost formet som en giraff. En gimmick er tydligvis tingen for å dra i land seiern. ;)

1

tronee

Har ikke noe håp om å vinne hele greia, men bare nå 100 stemmer, før 50 andre gjør det ;-)

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...