Mat og Drikke

godsetfradrammen

Spiser nesten ikke grønnsaker?

Jeg spiser knapt grønnsaker! (Bortsett fra tomater) Er jeg den eneste som gjør dette? Måltider for meg ser ca. slik ut i løpet av en dag: Frokost: Grovbrød, div. pålegg, melk med proteinpulver, vitaminbjørner (!) og krillkapsler Lunsj: Brødskiver Middag: Kyllingfilet, ris, salat Kvelds: Det jeg har lyst på! Er det noen andre som ikke spiser grønnsaker her? (Beklager rotet, VGD er jo ikke akkurat kjent som en oase for iPhone)

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg vet ikke om du er den eneste som knapt spiser grønnsaker... Men, tomater er faktisk den eneste grønnsak/frukt som blir mer næringsrik ved oppvarming... Så fortsett med tomater:-)

Diverse utgaver av grønn salat, paprika, champignons, sukkererter, hvitløk, div friske urter, brokolli, blomkål, mais, grønne erter, løk, purre, kålrabi kan du godt legge til kostholdet ditt. Bare vær klar over at alt taper vitamininnhold ved oppvarming (bortsett fra tomater).

Vitaminbjørner får jeg halsbrann av, og mistenker at de er llitt av en reklamebløff... Derfor har de havnet i søppelposen min:-)

1

Jeg spiser knapt grønnsaker! (

Ikke så farlig. Grønnsaker er stort sett bare vann med noe vitaminer. Meget dyrt vann for øvrig.

1
Instantcoffee

Middag: Kyllingfilet, ris, salat

Salat er vel grønnsaker? Tomater forstyrrer kroppens forbrenning, i alle fall for noen. Melk inneholder hormoner fra kua, hormoner du ikke skal ha.

Kosttilskudd og vitaminbjørner er vel ikke særlig egnet til å erstatte the real thing.

1

Det høres kjedelig ut. Grønnsaker setter en ekstra spiss på måltidet.

Så jeg ville satset å i alle fall prøve med enkelte lettkokte grønnsaker, som nevnt over - sukkererter, papika, broccoli i små buketter. Noen butikker selger dette også ferdig oppskjært, som gjør det enkelt å tilberede.

Om ikke så er frossne blandinger et greit alternativ - disse tar det ikke noe tid å tilberede heller. Sødmen i grønnsakene gir fin smak!

1

Lignende innlegg

Laster...