Mat og Drikke

t_o

Søndagsmiddag

Hva er søndagsmiddagen der ute? Tradisjonell eller mer moderne?

Her er det "søndagslukt" - med får-i-kål av lam i dag.

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Aner ikke hva jeg finner på i dag.... kunne godt tenkt meg levergryte, men har både Bratwürst fra Gammelgården Lysklæt og en hel side varmrøkt laks fra Matstreif liggende på vent i kjøleskapet....

1
Kalle73 Aner ikke hva jeg finner på i dag.... kunne godt tenkt meg levergryte, men har både Bratwürst fra Gammelgården Lysklæt og en hel side varmrøkt laks fra Matstreif liggende på vent i...

en hel side varmrøkt laks fra Matstreif

Prøv med dillstuede poteter til denne:

Kok så mange poteter du trenger i terninger knapt møre. Tilsett fløte til det dekker, masse hakket fersk dill og s & p - og kok inn til det er blitt stuing så tykk som du liker den. Nydelig!

Dette er forresten like godt til pølsene...

2

Problemet var jo at jeg skulle ha de uansett, og dro dit i ens ærend. Reagerte jo på prisen, men betalte i panikk;)

1

Spiste faktisk fårikål av sau denne søndagen. Overraskende godt. Trodde det skulle være mer sauete smak, men det var ikke så stor forskjell fra lam, men kjøttet var noe seigere, men det gjør ikke meg noe.

2

Helgens søndagsmiddag var hønsefrikasse. Men bommet nok llitt på mengden så blir hønsefrikasse i flere dager nå.

I tillegg har jeg igjen 2,5 liter med hønsekraft, så blir nok endel supper fremover

1

Lignende innlegg

Laster...