Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Greit for meg personlig, men jeg kunne gjerne hatt tilbale sterkøl som KRF fjernet fra butikkene.

Sprit og vin kan man da kjøpe og planlegge i god tid, mens øl liksom bare bør være der. I hylla i butikken. Slik melk og brød skal være. Selv om det tilfeldigvis er sterkere enn 4,7%.

1

Er stor motstander av monopol, men Vinmonopolet gjør en så god jobb at jeg er glad de fortsetter. Billigvin hadde nok blitt billigere i butikken, men kvalitetsvin hadde sikkert blitt like dyrt og utvalget dårligere. Setter også pris på fagkompetansen på Vinmonopolet.

2
Forfun Er stor motstander av monopol, men Vinmonopolet gjør en så god jobb at jeg er glad de fortsetter. Billigvin hadde nok blitt billigere i butikken, men kvalitetsvin hadde sikkert bli...

billigvin er det eneste som hadde vært igjen.

Tenk deg et land med Rema 1000 rød og Rema 1000 hvit som tilnærmet eneste alternaltiv.. Grøss...

dessuten er det avgiftene som bestemmer prisnivået, ikke polet. Deres fortjeneste kalkyle er vesentlig lavere en hva Rema, Rimi og Kiwi har på dagligvarene sine.

2

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...