Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Før vel gi dette en sjanse, selv om jeg ikke har rare forventingene etter å ha lest følgende:

– Vi har fått med oss ti av landets aller beste og mest anerkjente kokker, og det er vi stolte av. Kokkene skal i hver episode konkurrere i kunster de gjerne ikke har praktisert siden lærlingtiden. Dette kan for eksempel være filetering, skrelling, visping eller porsjonering. De to som gjør det dårligst konkurrerer så i en smaksduell der de andre er dommere, og i hver episode må en kokk forlate konkurransen.

Den største utfordringen ligger nok uansett i at de fleste (alle?) av disse kommer fra samme "skole", de kjenner hverandre og er forholdsvis like når de tenker mat. Spesielt om man sammenligner med programmer som Top Chef Masters som har et helt annet mangfold. Både etnisk og kulinarisk. Matkonkurranse i norskfransk kokkekunst kan bli kjedelig.

1
fisto Skal bli spennende å se om det det bare blir hyggelig skryt av hverandres innsats og resultat, eller kamp på kokkekniven:-) Jeg håper å få litt inspirasjon av disse kokkene. Hvor e...

Hvor er det blitt av Barmen, btw?

Still going, ser det ut som. Treffer ham nesten daglig i området her, går og går. Med ryggsekk opp og ned til Jacobs.

Gleder meg til programmet, håper det ikke blir for mye kameraderi og "vi gutta" :-)

1

Hver gang vi møtes dette, ingen kokkekamp?

Ellers skjønner jeg ikke helt hvorfor denne Siverts blir trukket fram hver gang, hun imponerte jo ikke akkurat hos Hellstrøm.

1

Har den på opptak, ser fotball nå.

Men det virker ikke som noen skikkelig kamp dette, om man skal dømme av forhåndsomtalen.

1

Så lenge det vare. 1 konkurranse var det hele. Og så lager de mat til Bent og så forteller han to ganger "hvordan det hele startet" og så laget de mat som man ikke så hvordan de laget...

1

Et hyggelig program som nok vil ta seg betydelig opp etter hvert, ikke bare mat også historiene bak kokkene får vi servert, koselig....

1

Men helbakt Piggvar må jo nesten stå på menyen nesten gang jeg har tilstrekkelig med gjester. Det er så digg!

Feel good og litt tamt, men jeg tror det vel tar seg litt opp fra neste episode med (minst) en konkurranse og eleminering. Jeg er vel såpass interessert at jeg fortsatt satte pris på det.

Til programmet hadde jeg en lammekotelett med pappardelle ai funghi og en Marquis de Terme 98.

1
DrSchwei Så lenge det vare. 1 konkurranse var det hele. Og så lager de mat til Bent og så forteller han to ganger "hvordan det hele startet" og så laget de mat som man ikke så hvordan de la...

og så laget de mat som man ikke så hvordan de laget...

Det skuffet meg. Her kunne de i hvertfall ha laget en sekvens av en av rettene.

Dog kan man gå inn på TV2.no for å lære hvordan man fileterer makrell. Selv er jeg flink til å filetere fisk, bare kniven er god nok.

Ellers kan jeg si at Stiansens metode for å få perfekt ribbe er den beste jeg har prøvd ut i min lange ribbekarriere:-) - ligger vel på Youtube.

1

Apropos biffen. Er jeg på jordet når jeg mener å ha hørt at Listhaug blir landbruksminister???

Helt OT. I know

1

Er det god mat på bordet bør det følge med en god vin, og fruen jobber lange dager for å forberede en rettsak til uken så da fortjener hun litt ekstra når hun kommer hjem. Jeg finner alltid en unnskyldning (=

1

Nå står nok dessverre ikke disse vinene på bordet veldig ofte når vi snakket hverdager, men desto oftere i helgene. Men at mat og drikke er spesielt høyt prioritert inn i vårt budsjett er det nok liten tvil om.

1

Lignende innlegg

Laster...